December 06, 2013

HARI BAHAGIA

Assalamualaikum....

Have been busy today. Starting tomorow, msred cuti 5 hari sampai hari rabu minggu depan. Sengaja ambil cuti sempena cuti sekolah ni nak spend time dengan boyfriends msred yang handsome tu, yang hari-hari tunggu kat rumah.

Sebelum cuti panjang yang tak berapa panjang ni, kenalah habiskan kerja-kerja kat office kan. Kalau tak habis nanti menyusahkan orang lain pulak. Pagi tadi busy siapkan kerja. Dah petang ni baru lah lega sikit. Senang hati kerja-kerja penting dah siap. Bolehlah enjoy cuti msred tanpa rasa bersalah.

Tapi belum ada plan nak buat apa lima hari ni. Nak pergi bercuti ke mana pun belum ada. Silap-silap nanti pergi bercuti Mid Valley je nanti.

Tak kisahlah bercuti ke mana, janji dengan boyfriends msred yang kacak-kacak tu. Kalau bercuti kat rumah sambil teman dia orang tengok katun sambil makan cekodok pun ok la.



Happy holiday peeps.


- Posted using BlogPress from my iPad


2 comments:

Deqla Manjew said...

ramai yg amek cuti hujung tahun kan.. deqla pun bakal bercuti blk ke kg 11,12,13,14,15 hb ni. hihi ... selmt bercuti yer kak.. =)

Pha Is said...

selamat bercuti..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno