December 06, 2013

HARI BAHAGIA

Assalamualaikum....

Have been busy today. Starting tomorow, msred cuti 5 hari sampai hari rabu minggu depan. Sengaja ambil cuti sempena cuti sekolah ni nak spend time dengan boyfriends msred yang handsome tu, yang hari-hari tunggu kat rumah.

Sebelum cuti panjang yang tak berapa panjang ni, kenalah habiskan kerja-kerja kat office kan. Kalau tak habis nanti menyusahkan orang lain pulak. Pagi tadi busy siapkan kerja. Dah petang ni baru lah lega sikit. Senang hati kerja-kerja penting dah siap. Bolehlah enjoy cuti msred tanpa rasa bersalah.

Tapi belum ada plan nak buat apa lima hari ni. Nak pergi bercuti ke mana pun belum ada. Silap-silap nanti pergi bercuti Mid Valley je nanti.

Tak kisahlah bercuti ke mana, janji dengan boyfriends msred yang kacak-kacak tu. Kalau bercuti kat rumah sambil teman dia orang tengok katun sambil makan cekodok pun ok la.



Happy holiday peeps.


- Posted using BlogPress from my iPad


2 comments:

Deqla Manjew said...

ramai yg amek cuti hujung tahun kan.. deqla pun bakal bercuti blk ke kg 11,12,13,14,15 hb ni. hihi ... selmt bercuti yer kak.. =)

Pha Is said...

selamat bercuti..

SALE BAJU RAYA

Assalamualaikum, Lagi sehari dua Ramadan akan datang semula. Lama dah kita tunggu. Kebanyakan kita tahu kebaikan dan manfaat bulan Ramada...

ALL TIME FAVOURITE