December 29, 2013

HADIAH UNTUK BOYFRIENDS

Assalamualaikum.....

Semua persiapan sekolah Iffan dan Ian dah hampir selesai. Ian tinggal nak beli baju melayu sepasang untuk pakai hari Jumaat. Susah tu nak cari baju sekolah melayu, yang macam sekolah rendah kebangsaan tu, yang size 5 tahun. Tak tahulah ada lagi ke tak size tu. Harap-harap ada lah.




Iffan tinggal yuran pendaftaran dan buku sekolah. Semalam pergi sekolah Iffan ingat nak beli buku sekolah. Sekali sekolah tutup pulak. Haish, tertangguh lagi.

Semalam beli little present untuk Iffan dan Ian, nak masuk sekolah ni. 

Buku note Boboiboy favorite Iffan dan botol air sekolah...

Buku note Bola Kampung untuk Ian dan botol air sekolah...

Present for PaMa....Novel tu Mr Hasben punya, jangan tak caye....
and buku note kecik merah tu msred punya...

Present untuk makbapakbudak pun ada. Ok lah tu.



13 comments:

Sally Samsaiman said...

yeay! boyfriends dah nak masuk sekolah blk :P

AmyZana said...

Saya yang masih bersekolah ni, bila dah lama cuti, terus lupa pasal sekolah. Semalam baru teringat nak beli buku -_____-

azizah :) said...

tu dia.. excitednya anak2 nak masuk sekolah kan kak.... botol2nya comell!!

Mek Onie said...

sweet mamanya pon ^_^

Liza Licha said...

hehe.. dh nk msuk sklah ni mmg pnuh la shopping mall semua. :)

aisya said...

baru semalam belek2 botol air budak2 kt shopping mall masa tengah tunggu kwn g bayar brg dia.. comel2 je botol air budak2 skrg ni.. geram plak tgk, rasa mcm nak masuk sekolah balik pun ada. hehehe

aiezzaSue said...

setuju ngan msred,..nak menghadiah suka2 ni, biar semua pon dapat..yang memberi pon suka yang mendapat apatah lagi :)

nadia eshak said...

tibe2 teringat dah lama tak pergi kedai buku. haha. btw, cutenya lahai barang2 sekolah. hehe

Fizalinolie said...

Cantiknya botol air tu msred. Semua dpt hadiah... Mesti berbunga hati dorang dpt hadiah dari ibu. Hehe...

siti zuraida Rajab said...

reward untuk diri sendiri juga

Affy Afiqah said...

lengkap semua dapat baru adil kan kak :))

Myra Jay said...

Hheee, sama adil semua dapat ;D

QasehnyaRania said...

ok la tu semua dpt. hihi

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno