December 03, 2013

DOKTOR CAKAP ADA DUA HEARTBEAT

Assalamualaikum......

Hari tu ada tulis entry pasal office mate msred tengah mabuk pegnen tahap maksima. Sekarang msred dah tahu dah kenapa teruk sangat dia mabuk. Petang semalam dia tunjuk lah gambar scan baby dia. Dengan suara dia yang keluar tak keluar sebab lemah sangat dia cakaplah....

' Doctor scan baby, dia cakap ada dua heartbeat. ada dua kantung.'



Terkejut msred dengar. Hah, ye ke? Ada dua?

Waaaa...... Seronoknya. Msred rasa eksaited sangat terasa macam msred pulak yang pegnen kembar. Apa lagi, buat lah announcement kat opis yang office mate msred ni, InsyaAllah akan dapat baby twin. Msred yang sebok announce. Haahhaaa... Office mate msred tu kan dah tak larat nak announce, biarlah msred tolong announce kan.

Tahniahlah Puan Noraini. Dua kali tahniah lah. Alhamdulillah rezeki.



Oh yea. Msred ada cakap ngan dia,

' Nor, kalau dapat baby girl boleh tak msred nak satu?'

Puan Noraini gelak je.

Boleh ke?



12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow

Ayu azmir said...

Wahh... tahniah untuk dia.... seronok... bila la giliran sy pulak.. huhuhu... terus berdoa...

~ NANA ~ said...

seronoknya...teringin nak anak kembar jugak...hihi

Affy Afiqah said...

alhamdulillah rezeki,
ika pun teringin nak ada baby twin, rasa comel je kan? huuu
cehhhh baru tunang dah berangan nak bby twin hahaha

semoga officemate akk tu rehat secukupnya, maan makanan berkhasiat, pastikan sentiasa mendapat nasihat daripada doktor :)

mama maman aka yana said...

seronoknya dpt twin... :)

Mime MF said...

wohoo twin t..best2..yg dgr pun excited apatah lg ibu yg mengandung..:)

Rai Ourkizuna said...

seronoknyaaaa...!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..msti tak sbr nak tunggu bby kuar..

Deqla Manjew said...

wahh..tahniah..mesti seronok kan dia.. kalo deqla yg ada kat tmpt dia, rasanya deqla insan paling bahagia dlm dunia ni.. huhu.. tp nk wat camne lom rezeki lg.. =)

faraherda.razalan said...

X dpt bygkan mcm ne hepinye. Tapi kan, nak menanggung mabuk sorang pun sy dah separuh pengsan, ini kan lak 2. Arghhhh!

shaFazie said...

alhamdulilah & tahniah utk kwn akak tue..bestnye skli 2 gitue

sheisjaz said...

Tahniah utk kawan msread tu..

Teringin gak nak kembar..cam best je kan?hehehe..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno