December 30, 2013

DOA DIPERMUDAHKAN URUSAN

Assalamualaikum...



Selalu baca doa ni bila tersangkut dalan jem. Jadikan zikir sambil-sambil drive tu. Tapi janganlah berharap bila baca doa ni jem clear. Kita tak suka jem sebab nanti kita stress kan? So, kalau dengan baca doa ni kita relax dah tak stress dah, tu mungkin tanda Allah dah makbulkan doa kita. Allah hilangkan tekanan akibat jem dari hati kita. Ok lah tu. Syukur.
posted from Bloggeroid

14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

amin

ZazaMyMoon said...

Alhamdulillah.. thanks for sharing yer msred ;)

Asha Lya said...

mudah mudahan hilangla juga stress tu kan ;)

MamaHarriz said...

thx sharing!

Puan Mell said...

saya memang amal doa ni since remaja lg..

zacky786 said...

waaa terima kasih kongsi ..

nuyui a.k.a miss YUI said...

aminn..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

amin.. alhamdulillah perkongsian yang bermanfaat untuk amalan kita semua.. :D

Nurul said...

Memang stress kalau tersangkut dalam jem... tq for sharing ^__^

Knor said...

in sha Allah
amin

asha hana said...

in sha ALLAH :')

aisya said...

amin..
semoga dipermudahkan segala urusan.:)

Miss Ika said...

amin. doakan senjata org mukmin :)

Siti Hajar said...

Pendek sangat doa ni. Senang nak ingat! ^^

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno