December 23, 2013

DITINGGALKAN BOYFRIENDS

Assalamualaikum.....

Malam, wan bawak cucu-cucu dia pergi dinner kat Hotel Intekma UITM. Maka tinggallah msred sengsorang kat rumah melayan korea.


bukan main seronok lagi dia orang...

Khamis pagi tu, ada mesyuarat Pemegang Saham TNB dan peserta dibagi kupon KFC and Pizza Hut RM 10 sorang. Msred ada RM 20. 



So, msred dinner malam ni beli KFC makan kat rumah je, dengan adik lelaki msred. Dia lah yang jadi mangsa kena jadi runner beli KFC. Lepas tu layan Korea balik.



Foot note: Bila boyfriends ada rumah, msred rasa nak hantar je dia orang rumah atok dia orang supaya msred dapat rest kejap. Tapi bila dia orang takde, tak rasa best pun. Nak sangat dia orang balik lepak ngan msred.





7 comments:

aisya said...

boleh lah maraton cerita korea ni kak.. hehehe

Raudzah Z said...

Bestnya ada coupon KFC free!!! favorte tu!!!

Vee said...

naper la kupon tu tak terbang ke sini ...

Norhasniza Khalid said...

hihihi, kenyang ler makan kefci..

Mime MF said...

berkepsi sakan la ye..hehe :D

Rai Ourkizuna said...

huntunglaaa.. rezeki msred hujung2 tahun ni..hehehe.. selamat melayan korea..

Affy Afiqah said...

lebih baik mereka ada dengan kita kan? rasa lagi secure and tak rasa sunyi...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno