December 08, 2013

BOYFRIENDS AND MOVIE

Assalamualaikum...

Kisah semalam, hari Sabtu. 

Oleh kerana Mr Hasben tak dapat cuti, so family msred tak dapat nak gi holiday ke mana-mana. Tapi, kesian pulak si Iffan. Hari sekolah dia penat kena pergi sekolah dari pagi sampai kepetang. Penat. Bila cuti sekolah ni, nak lah jugak bawak Iffan pergi berjalan. Supaya dia happy, takdelah ashik sekolah je.



Tapi tak gi mana pun. Bawak Iffan, Ian dan Iman pergi tengok movie je. Cerita Frozen.

Tengok kat Subang Parade je. Dekat dengan rumah. Naik Komuter. Bebudak ni suka naik Komuter. Dia orang seronoklah. Msred yang kurang seronok. Penat dan banyak buang masa menunggu Komuter.


Owh.... sangat suka picca ni. Soo sweet. Ian holding Iman's hand. Sooo.... like brothers.


Santai kat depan surau Subang Parade sementara tunggu mama solat.


Quite oklah cerita Frozen ni. Tapi masalahnya, msred boleh nangis tengok cerita ni. Tak boleh nak menahan dah. Lantaklah kalau ada orang lain yang perasan msred nangis.


Si Iman yang tak pernah guna public phone, haruslah macam pelik je bila jumpa public phone.



Lepas late lunch and a little shopping, baliklah. Penat. But we definitely having a good time together. Love it.


9 comments:

Nyamuk Terbang said...

kiter pn tgk wayang jgk..citer ustaz mu aku datang

ZalinZalina said...

Masa anak kecik dulu pun saya pernah bawak diorang pegi Subang Parade naik komuter...saja tukar angin kan...memang best citer Frozen tu kan...baju cantek2 :)

Affy Afiqah said...

ramai juga yang dah tengok frozen...rasa macam nak tengok juga je hewhew

:: Mrs.Eady :: said...

sweets!~

nuyui a.k.a miss YUI said...

muka2 ceria ja semua..

izan mama mia said...

bestnyer mereka tgk movie

MizzTina said...

alahai..kemain jalan pimpin tgn..

Masya said...

Ank sy ajak jgk tgk frozen.. Tp x sempat2 nak pg

Deqla Manjew said...

dah lama sgt x tgk wyg nih..huhu.. alahaii sweetnya bf2 akak. hihi

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno