December 02, 2013

BOTOL BESAR PULAK


Assalamualaikum....

Oleh sebab gastrik yang dihidapi sejak sekolah, perut msred selalu masuk angin. Makan lambat sikit mesti perut masuk angin. Kalau tak makan langsung lagilah. Angis taufan Katrina masuk perut. 

Ubat msred, minyak cap kapak. Memang selalu sentiasa ada dalam beg. Bawak ke hulu ke hilir. Dulu beli botol kecik, jap-jap habis. Sekarang ni beli botol besar terus. Lambat sikit habis.



Ada budak opis yang terkejut tengok size botol cap kapak msred. 56 ml.

13 comments:

Ayu Zan said...

ayu ada sorg member xleh bau cap kapak ni. pdahal pd ayu sedap bau dia.hehe

ayu pkai minyak kayu putih..

Nurzakiah Hanum said...

sedap berangin je

Puan Awin said...

besarnya botol dia ;) time sy morning sickness ritu, minyak ni jadi peneman setia..

Normi Nieza said...

besarnya btol..:)

Rai Ourkizuna said...

dulu masa kecik overdose minyak cap kapak ni..da besar2 skang tak boleh bau minyak cap kapak.. kalau masuk angin atau gastrik saya makan calcium magnesium dgn sapu minyak baby anak punya..haha..

:: Mrs.Eady :: said...

ahahaha...same la kiter botol besar punyerrr!

aine ainun said...

DULU SELALU GUNA...
SKRG LAMAAAASANGAT DAHTAK BELI...HIHI

Mizz ErMa said...

hihihi itu ler pasal..biasa botol minyak cap kapak nie kecik aje, tapi time sy p beli itu hari, terkejut tgk dah upgrade jd botol besar..hehe

Puan Mell said...

sy pun gastrik jugak.. dulu2 dok bwk minyak cp kapak gak. tp hubby xleh bau. dia loya. huhu

izan mama mia said...

wah saiz besar sekali tuu..hihi
mg cpt sembuh yew

Affy Afiqah said...

uihhh memang betul2 besar ni...macam ika, ika suka guna minyak cap limau tu, bau2 baby sikit mihmih

Mime MF said...

hamboi besaqnya botol cap kapak msred..huhu

joehaz said...

kalau besar macamni, buat minum pun boleh.! haha

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno