December 13, 2013

AKIBAT TAK PANDAI BERENANG

Assalamualaikum.....




Inilah akibatnya kalau tak pandai berenang. Join Kelab Tepi Swimming Pool. Pakat-pakat duduk ramai-ramai kat tepi swimming Pool sambil meng usha abang-abang dan kakak-kakak serta mak bapak budak berenang-renang ala mermaid.

Ada ke mermaid jantan?





Pictures ni disnap waktu msred ikut family belah Mr Hasben bercuti di A Famosa Melaka. Sewa private villa yang ada private pool tu. Tak ingat lah pulak nama Villa tu. Penginapan disponsor oleh abang ipar dan keluarga.

Terima kasih abang ipar, kakak ipar.

Harga sewa villa? Biarlah rahsia. Kakak ipar cakap.


- Posted using BlogPress from my iPad

21 comments:

Rai Ourkizuna said...

rasanya mcm tau ada villa kat melaka yg ada private pool.. mahal gak ada yg dekat seribu, ada yg seribu lebih.. tatau la yg sama ke tidak.. hehe..

Mas Zull said...

assalamualaikum msred....wah bestnya mandi kolam kalau yg private pool lg best semuanya boleh berenang sekali...:)

shaFazie said...

wahh bestnye private pool...view tempat nie cantiklah...

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Fiza Rahman said...

Bestnya. Kena belajar swimming nampaknya nih.

Dhia Dirham said...

bestnya main air...

intanfirdaus247 said...

salam msredcheesecake..uniknya nama/....hehe....tima kasih sudi drop komen dan singgah blog saya

ZalinZalina said...

Anak2 kak ina masa kecik dulu pun kalau berenang kena bagi pelampung...kalau tak pegi kolam yang cetek aje la..he he..

azizah :) said...

best tu main air...

izan mama mia said...

cantik je view sekitar villa tuu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ni org tua masuk pun best gak.kih2..

p/s: haah bga kobis tu sebaiknya halus2.. ala2 nasi nanti jadinya =)

Farah Waheda Wahid said...

macam aunty lah ni tak pandai berenang...ihikss..

Masya said...

kat a famosa villa ni best suka sgt sbb ada pool sendiri...

photo tu x kisah pun gambar ape klik gambar yer ade link ke fb dia... mcm² gambar ade...

Vee said...

betullah ! dok tepi jer ... heheheee

Mime MF said...

wah²..bestnyer nmpk...:D

Kasih Salina said...

ala macam comel jer duk tepi swimming pool tu..dalam sangat ker airnya..

Mek Onie said...

paling sukaaaa berenang :D

Puan Kutu said...

rugilah ada private pool tapi tak menikmatinya.hehe

IbuNoey said...

wah,bestnya ada orang sponsor..hehe..

kicap tu memang ada kat sabah jer..tapi ada gak yang beli in bulk dr pngeluar kat sabah pastu jual semula..

Pha Is said...

tak tahu berenang boleh belajar.. hehe

Affy Afiqah said...

ika dulu pun tak reti berenang, terus abah hantar pi class berenang...sekarang reti dah laa hahahha
tapi dah besar nak mandi2 pantai ke laut ke kolam ke dah malu....aurat2..ahahahah

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno