November 17, 2013

SAYA DAN DIA, CINTA KAMU

Assalamualaikum......

Kalau buat Milo tabur best ni, melayan malam yang hujan lagi sejuk. Siapa yang tak suka Milo. Ada ke yang tak suka Milo? Ada kot.










Kalau meratah Milo, lagi best kot. Sambil melayan cerita Korea. Dap nya.

Secara sembunyi, selalu meratah Milo. Terutamanya time nak buat kan Milo anak-anak kesayangan. Lepas letak Milo dalam cawan dia orang secukupnya, satu sudu mesti masuk mulut sendiri sebelum tin Milo ditutup. Dah bertahun-tahun dah mengamalkan aktiviti ni. No camplaint.

Tapi benda ni tatau sape yang mengaja nya pada Iffan, pandai sendiri je. Boleh pulak dia buat gini. Meratah Milo 3 in 1 dikedai makan. Orang tengok sengeh-sengeh je. Ntah siapa mengaja ntah, betul takde kena mengena dengan Msred.










Bila ditanya mana belajar meratah Milo cenggini ni? Iffan tersengeh je. Anak bapak punya budak. Bertuah. Cepatlah habis stok Milo 3 in 1 Msred. Anak beranak cinta Milo. Haish.



- Posted using BlogPress from my iPad


3 comments:

aizamia3 said...

rasanya hampir semua kot ada kenangan ratah milo.. dap.. dap..
tapi sekarang tekak ni taknak pulak nak ratah2 milo.. mungkin dah jemu kot..

psstt: sangat comel aksi dak irfan ratah milo cenggitu..

last psstt: dak lama tak singgah kat blog ni.. hehehe.. ;)

Ann Ishak said...

saya pun suka ratah milo, setiap kali nak buat air milo mesti masuk sesudu milo dalam mulut :)

Zira Aziz said...

..mmg suka milo n kdg2 je ratah milo..tp skrg lg suka oligo..rsnya sdap lg oligo dr milo :P

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno