November 26, 2013

PANIK SEKEJAP

Assalamualaikum....

Pagi tadi sebelum keluar pergi kerja, baru perasan mata Iman mereh dan bengkak sikit. Memula ada Iman cakap sakit mata tapi time tu tak merah dan tak bengkak. Msred ingat takde apa-apa. Bila dah nak keluar baru nampak merah dan bengkak.

jerawat ke hape tu?...


Mak msred kata, macam kena gigit binatang. Apa lagi, terus msred kata nak bawak Iman pergi klinik. Mak msred kata tak payah, Iman macam ok, boleh lagi buka mata. Msred kata oklah.

buat lah muka cheeky tu....geget kang..


Tadi baru call mak, mak msred kata mata Iman dah ok. Sibuk tengok katun. Lega dengar. Alhamdulillah....

Foot note : mak-mak budak ni pantang anak dia sakit sikit memang cepat panik kan.


- Posted using BlogPress from my iPad

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

ala

aizamia3 said...

betul kak.. anak dengan apaknya rileks.. mak yang lelebih panic, tapi seriuslah sebab saya pernah alami situasi anak demam panas sampai kena kejar ke hospital dan masa tu.. yes.. sangat panic + menggigil badan..

EZAN IDMA said...

alahai sian iman

ZalinZalina said...

Ish kalau saya pun risau juga..takde apa2 ke yg mcm benjol sikit tu...

encikarman said...

uish... ada benjol pun senyum

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno