November 28, 2013

NEW LOOK, WAY MUCH BETTER

Assalamualaikum....

Kim Woo Bin dalam episode 15, The Heirs dah tukar hair style dia daripada geek cenggini....




kepada yang lebih chomel, cenggini.... More I like it.


Kim Woo Bin dalam episode 15, The Heirs...

Kim Woo Bin dalam episod 15, The Heirs

Kim Woo Bin dalam episod 15, The Heirs...




Harap-harap lepas ni watak dia jadi lebih baik dan kurang garang. 

Foot note: Saya ada tendency suka kepada watak second lead berbanding dengan hero nya. 


14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cute

mama_ka0ri said...

ramai betul org suke k pok skrang kan..haha..

Rai Ourkizuna said...

tak dapat tengok the heirs ni T_T

Nour Adieb said...

First time tngk Woo Bin ni dlm RunningMan :)

Nyamuk Terbang said...

xmnat kpop..so xknal dia nie spa...hehe

Dkna Abza said...

nasib baik dkna tak minat dorang hehhehee

Cik Asma BLuppy said...

tengok die dalam running man sangat clumsy. kekeke.

Mizz ErMa said...

ha ah la, style rambut baru lg nampak hensem..hehe

Myra Jay said...

Hheee.. MJ je tak reti nak minat korean actor ha :D

iezayusof said...

perghh, hensem kott :D

era ek said...

Tak tengok lagi citer tu.. best ke? sume kawan cakap best~

cam best jerr.. :3

sya nadia said...

mcm pnh dengar nama tu,tp xknl pun orgnya..btw,sy baru mulakan blog. harap bagi support ye..

ZalinZalina said...

Saya dari haritu jeles tengok muka dia licin dan putih sangat kalah pompuan :)

CikLily Putih said...

suker dia nie. comey benau

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno