November 29, 2013

LUNCH SETELAH MASUK GAJI

Assalamualaikum....



Walaupun semalam gaji dah masuk, tapi tengahari ini, hanya mampu lunch ini je di pejabat. Sedap kan? Favorite ni.




Akibat tersangat malas nak turun beli makan. Nak order delivery tak de kawan pulak. Lepas meratah milo ni, msred buat air milo makan cicah biskut gula. Pun sedap. Pun favorite.

Foot note: Tolong dokan saya supaya saya jadi orang yang rajin.

6 comments:

aizamia3 said...

Nak pulak hari ni hari Jumaat.. aduh.. bukan malas cuma tak sabar nak balik nak amik anak2 balik rumah.. hehehe..

Pha Is said...

kalau smpai nk makan pun malas, mcm dah x de harapan dah je.. hahaha...

smoga berubah menjadi bertambah rajin.. hehehe

ZalinZalina said...

Kecik2 dulu saya pun suka ratah milo...dah tua ni minum milo letak quaker oat :)

Naniey Jemiey said...

mesti stok milo banyak kat ofis tu kan..hehehe
http://upsidesdown.blogspot.com

Amanda Suria said...

SA Jumaat lepas makan rojak buah je...malas nak turun bawah pi beli makanan..Isnin nak start bawak bekal...no matter what...

Deqla Manjew said...

ok la ni.. nak tgu gaji kemain lama kan kak.. tp nak habiskan gaji ya Allah cptnya.. byk nak kena byr.. huhu...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno