November 22, 2013

BOYFRIEND BARU

Assalamualaikum....

Best kan? Esok cuti. Bolehlah berjimba dengan boyfriend-boyfriend msred. Bolehlah lepak-lepak depan tv, window shopping, makan-makan dengan diaorang. Quality time.

Tadi lepas boyfriend tidur, msred melayan The Heirs episod 14. Sambil usha-usha game baru kat Apple Application Store. Sekali ternampak game ni, terus download dan main. Boyfriend baru, Clumsy Ninja. Comel je Ninja nya. Saja je melayan games yang lebih sesuai untuk budak-budak, bukannya mak budak yang perasan macam budak.


Last-last leka main Clumsy Ninja ni, hilang fokus kat The Heirs. Kejap layan Ninja, kejap layan The Heirs. Msred ni penyakitnya kalau dah start tengok siri tu kena habiskan jugak walaupun tak berapa best. Kalau tengok tak habis rasa tak puas hati je.







Kalau tunjuk kat boyfriend msred ni mesti diaorang suka ni. Tunggu esok je lah. Try cari game ni untuk android tapi macam tak de je. Jumpa untuk IOS je.

Foot note: Clumsy Ninja ni ada girlfriend, Kira.


3 comments:

Mek Onie said...

wahhh,macam best je games nya ! nak try download gak la,hihi

Puan Mell said...

comey jer games.. hehee

Pha Is said...

nanti nk cari la game ni..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno