September 28, 2012

TENTANG DIA

Assalamualaikum.....

Kisah tentang Dia. My SIL, si Lawyer yang baik hati. Last Sunday msred pergi wedding Reception Dia di Petaling Jaya. Msred pergi dengan Iman Zary Haqimie saja. Berdua. Tumpang abang ipar msred.








Tak dapat nak upload gambar Dia banyak-banyak sebab quality gambar kurang memuaskan. Snap pakai handphone Nokia 3310 je. Errr? Ada satu gambar dari jauh ni bolehlah upload kat sini. Lagi pun sebenarnya msred belum minta izin my SIL untuk upload gambar dia di sini.

Cun sangat Dia hari tu. Dah macam minah arab dah. Dahlah kulit cerah, pakai baju red colour, lagilah berseri-seri. Warna favorite msred tu.

Congrats yea my dear SIL. Semuga berkekalan bahagia sampai bila-bila dan diberkatiNya. InsyaAllah.


Berapa kali dah mama cakap jangan minum air sejuk banyak-banyak. Iman ni tak mau dengar cakap mama la. Babab jugak kang. Dahlah lepas tu Iman sakit perut.


Trend sekarang ni kat kenduri kawen orang letak kiosk eskem. Tersangatlah sukanya msred.



Sesiapa yang nak jemput msred ke wedding dia make sure ada kiosk eskem ok. Kalau boleh Magnum ke?

- Posted using BlogPress from my iPad

24 comments:

Rai Ourkizuna said...

3310 ada kamera ke? hehehehe...

aku eryati said...

takde gambar wajah pengantin..nak tengok pengantin arab

mama maman aka yana said...

cantik bunga telur tuh..:P

dhinai adnan said...

Tak aci la macam tu ,mama boleh lak makan eskem....iman minum aie sejuk je
pun nak kene babak,,,oooooooo,,,,,hihihi

ieda said...

cantik bunga telur dia ..;)

boni kacak said...

kios ais krim?? wah.. saya baru tau tentang trend ni..menarik ni.. boleh saya buat kalau nak kawin nanti..hehehe

Nur Fauzi Bassar said...

magnum? takut die sediakan mgnum 4D je hehe

Iffah Afeefah said...

kiosk aiskim cm best je

Afiq Yassin said...

tapi fiq tak bape minat sangat kiosk icecRM nie. sbb dah dua kali pergi kenduri kawen. rasa mengarut jee tak sedap

aimaniman said...

ye ke.. tengok majlis pun mcm mewah je patutlah ada kiosk askrim.. akak mesti singgah lama kat sini.. sukeee

maszull said...

assalamualaikum msred...selamat pengantin baru buat pengantin yer...:)

MAY said...

da ada sil.hihi...thniah for them.hihi..

IntaNBerliaN said...

selamat pengantin baru utk mempelai... :-)

MizzTina said...

xjd la jemput akak ke wedding sy sbb kompom xde kiosk eskem.. :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kp mereka =)

fiza said...

Selamat pengantin baru untuk your SIL.

Amboi iman, suka dpt minum air sejuk ngan makan eksem yer.

merahitujambu said...

KIOS ASKRIM??CM BEST JEE..SY PON SUKA KALAU MCM TU

Masya said...

amboi siap request nak kiosk aiskrim yer.. kalau pg kenduri kawin, sy dah kawin... xdelah nak jemput....

dya bunga said...

canggih 3310 msred..hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh klu ada eskrem magnum mau org dok pulun kat situ la sampai telupa nk tgk pengantin kuikuikui

ainraus said...

nanti wedding ain datang tauuu! eh. tapi tak tahu lagi bilaaa. -.-

hotbabes said...

wah2... saya lah pengantin nyer... haha... takpe,di izinkan... tengah tunggu soft copy gambar. lama plak lah mamat2 phographer tu nak proses gmbar.. then palng kesian iman terjatuh kerusi sbb khusyuk tengok pengantin... pengantin je yang betul2 menyaksikan kejadian iman jatuh kerusi...hehe... kesian dia... ;)

Nurrul said...

Kios aiskrim bagaimanakah rasanya ? ?
err ,tak pernah makan..

aizamia3 said...

magnum pulak yang perisa terbaru ek.. ;)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno