September 05, 2012

REVIEW BLOG MEREKA 5



Assalamualaikum....

Di dalam entry ini msred ada janji nak review blog yang memberikan jawapan betul pada cabaran meneka gambar. Post ini akan di lekatkan di atas selama seminggu.
Review Blog Mereka 2 
Review Blog Mereka 3
 
Review Blog Mereka 4
Nak sambung baki blog yang nak direview. Maaf sekali lagi lambat sikit. Ini yang terakhir. Ada tiga lagi blog yang akan direview.


Blog yang pertama, Miss Bitt @ Colour of Bitt. Mama vogue kepada Iskandar dan Ismeth yang handsome. Ada macam-macam dlam blog Miss Bitt ni termasuk resepi. Gambar-gambar yang di ambil pun cantik-cantik.


Blog yang kedua, Cik Merah itu Jambu @ Merah itu Jambu. Pelukis doodle yang sangat comel. Dua-dua sekali, pelukis dan doodle nya dua-dua comel. Siapa nak doodle comel boleh tempah kat sini. Bride to be.



Blog yang ketiga dan terakhir, Cik Iza @ Taip, Tekan, Tulis Tentang Aku. Blog personal milik Mama vogue. Sangat suka header dia yang elegance. 





Dah habis dah. Nak pergi sambung raya, erk...salah... sambung buat kerja opis.



22 comments:

merahitujambu said...

kalau awok x komen..sy x terjah blog awok sy x th awok review blog s.maaf yaa..terima kasih awok..=)

:: Mrs.Eady :: said...

okey nak terjah!

Phat said...

terjah terjah

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok, nom 2 dan 3 ada sggh..hihi.

Amie said...

Transit petang...follower 1134

Masya said...

tahniah buat semua yg terpilih nnt sy singgah bile free...

suprise bestday hubby hihihihihi

Wanieys said...

no 2 dan 3 selalu gak singgah hihi no 1 belum lg

IntaNBerliaN said...

blog kak iza tu selalu gak sggah :-)

ieda said...

zaazzzz zazzzz nak terjah gak ekeke ;)

L said...

hehe.. miss bitt. dah lama tak jengah..

jemput baca..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/09/inilah-insan-yang-wajib-kita-cintai.html

Ann Ishak said...

okay...saya nak follow mereka2 ini :p

maszull said...

assalamualaikum msred...dah up-date blog ni pas ni boleh terjah...:)

dhinai said...

rasanya belum terlambat untuk saya ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin dan selamat bertemu kembali

mama maman aka yana said...

beshnyer org yg dpt review blog oleh msred nih..:)

yuyu said...

wahh bestnye.. bila owner blog ni nak review blog sy pulak?? hehehe..

kakcik said...

Sempat lagi nak pergi beraya, ya? :)

ahsfantasy24 said...

Kita lambat sangat sampai sini..
selamat hari raya tau (:

IntaNBerliaN said...

singgah ahad

Qarr Jalil said...

wah.seronoknye kalau blog direview..hehe

dyabunga said...

dya nak terjah skrg!!!hihih

Golden Rose said...

tak sempat nak join....

IntaNBerliaN said...

singgah ptg rabu

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno