September 15, 2012

KESIAN SAYA

Assalamualaikum.....
Hari Isnin nanti kan cuti. Sepatutnya dapat cuti 3 hari kan. Tapi disebabkan saya kene keje half day hari ini, hari Sabtu, maka cuti saya jadi 2 hari setengah je. Untunglah siapa yang cuti 3 hari. Yang cuti 4 hari tu?
Tapi nasib baik kejap lagi ada open office. Boleh makan lemang sate dan segala macam.
Sesiapa nak jemput saya ke rumah terbuka petang nanti saya datang. Babai.

19 comments:

Nurrul said...

Lahh , ye ker ? takpe2..
Selamat Bekerja :")

ieda said...

x per ... sabar ye dikk

maszull said...

assalamualaikum msred...selamat menjamu selera yer...:)

Kak Bidah Tonggeng said...

salam..FEEL FREE TO FOLLOW ME ON MY BLOG http://aitasnimzahara.blogspot.com/..I'M STILL NEW.AND I JUZ RANDOMLY FOLLOW UR BLOG.BCUZ I LOVE READING EVERYONE'S BLOG.TQ.

dhinai adnan said...

Jemputlah datang kuala selagor...besok ada kenduri kahwin di sini...

Bulan Syurga Firdausi said...

hehehe x pe la setengah hari je tu hehehe sabaq3

boni kacak said...

ala.. ciannya... sabar tau...

Iffah Afeefah said...

sabar jela

LubLy said...

pgalaman mgajar kita kak..haha..padan muka!

MAY said...

mane2 opis yg keje sabtu mmg sedih...tak feel cuti pjg kan...
(mjur saye cuti sabtu..;p)

new hope said...

salam,

ingatlah ramai yg mengaggur skang ^^

dua permintaan ramai tidak dipedulikan dalam pelan tindakan pendidikan kebangsaan 2013-2025

ainraus said...

nak sate jugak sis! wuwuwuwuw.

ennie ramlan said...

yahooooo
open house.....

QueeN TerataI said...

msred... Queen cuti 10 hari.. hehehehe

EZAN IDMA said...

sama la kita :(

IntaNBerliaN said...

mmg sian sbb kene keje ;-)

Afiq Yassin said...

Open house malam nie.. datang tau.. hhehe

IntaNBerliaN said...

singgah jumaat

Ann Ishak said...

takpe msred, kurang 1/2 hari je ;p

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno