September 14, 2012

HAPPY BIRTHDAY HANDSOME

Assalamualaikum.....




Sembilan haribulan sembilan dua ribu dua belas hari itu, genap lah Iffan berumur 6 tahun. Sekejap saja anak sulung msred dah enam tahun. Bukan dia saja bertambah umur, mama dia pun dah bertambah.
Hari Sabtu 8.9.2012 sambut birthday Iffan di rumah MIL sebab Iffan share birthday dengan anak buah msred yang cun comey ni, Nur Adnin. Adnin lahir 8hb Iffan pulak lahir 9hb tahun yang sama. Tiap tahun mesti sambut birthday sama-sama. Sweet je.



9hb pulak atok Iffan sebelah msred belanja makan Pizza Hut. Tak plan pun nak pergi makan, tiba-tiba je atok kata ok nak belanja makan. Iffan pun pakai baju duduk rumah je. Tak pelah, janji handsome.



Doa supaya anak taat kepada Allah. Surah Al Baqarah ayat 128.

رَبَّنَا وَاجْعَلْنَا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَمِن ذُرِّيَّتِنَا أُمَّةً مُّسْلِمَةً لَّكَ وَأَرِنَا مَنَاسِكَنَا وَتُبْ عَلَيْنَا إِنَّكَ أَنتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ

"Wahai Tuhan kami! Jadikanlah kami berdua: orang-orang Islam (yang berserah diri) kepadaMu, dan jadikanlah daripada keturunan kami: umat Islam (yang berserah diri) kepadamu, dan tunjukkanlah kepada kami syariat dan cara-cara ibadat kami, dan terimalah taubat kami; sesungguhnya Engkaulah Maha Penerima taubat, lagi Maha Mengasihani;

- Posted using BlogPress from my iPad

15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir dear..hihi.

yuyu said...

happy befday!! :)

Ena's Palace said...

epi besday iffan...moga menjadi anak yang baik untuk ibu dan ayah yer...

Izara4eva™ said...

selamat ulang tahun iffan :)

Acik Erna said...

Happy Birthday Iffan dan Nur Adnin..semoga menjadi anak yang soleh dan solehah

Golden Rose said...

happy birthday iffan & nur adnin...moga diberkati hidup di dunia & akhirat

Knor said...

aminn
semoga menjadi anak yg soleh..:)

:: Mrs.Eady :: said...

happy birthday hensem! :)

dhinai adnan said...
This comment has been removed by the author.
dhinai adnan said...

happy birthday u all.....happy happy selalu ye....

fiza said...

♪♫ Selamat hari lahir handsome ♪♫

Smoga membesar sbagai anak yg soleh.

boni kacak said...

happy birthday to iffan :)

Nurrul said...

Happy Belated to Iffan.. :")

ainraus said...

besar mata anak akak. hehehee tapi handsome!

Masya said...

happy belated bestday.. sorry auntie baru baca...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno