August 18, 2012

REVIEW BLOG MEREKA 4

Assalamualaikum....

Di dalam entry ini msred ada janji nak review blog yang memberikan jawapan betul pada cabaran meneka gambar. Post ini akan di lekatkan di atas selama seminggu.
Review Blog Mereka 2 
Review Blog Mereka 3 

Nak sambung baki blog yang nak direview. Maaf sekali lagi lambat sikit.

First, blog Cik Saffiya Aleesya @ Biar Blog ini Berbicara. Blog personal yang ceria dan kalerful. Ada flower rain lagi. Blogger dari Penang.



Second, blog Cik Farah Erda atau mommy fara @ Pok Amai-amai. Blog personal jugak. Suka entry mommy fara yang simple dan santai tapi berisi.



Third, blog Cik Faridah Nazurah @ Murai Si Penipu. Blog personal dengan entry yang selalu buat msred senyum kadang-kadang geleng kepala. Hahahaa.....




Fourth, blog Cik Ennie Ramlan @ Beauty in all She is. Blog mommy ni pun blog personal yang simple dan santai. Suka ketawa gegeee...



Fifth, blog Cik Wanieys @ It's Story Time. Blog Mommy Qalief yang cute. Suka header blog personal Cik Wanieys yang cute.




Dah lah untuk minggu ini. Ada lagi 3 blog yang jawab betul dan akan di review insyaAllah next week. Have fun k you guys.

20 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg first n last tu rajin gak terjah..hihi.

eyqa amin said...

untungnye keje review ^o^
hee

Anum said...

jom terjah

Phat said...

best nya kene review

LubLy said...

terjah diaorg dulu pastu nak terjah rmh akak..blh xxxxxxxxxx???

maszull said...

assalamualaikum msred...jom kita terjah yer...:)

ieda said...

seronoknyaa dpt review blog kawan2 .. bila nak review blog akk ekeke ;)

Iffah Afeefah said...

sesi terjah menerjah ditangguhkn kerana sgt busy

MAY said...

wah..terjah lagik!

slmt ari raye msred.maaf zahir batin..

boni kacak said...

tahniah kepada mereka2 itu.hehehe

eyRa_dzuhaiRah said...

blog2 dieowg mmg bestt!!

kakcik said...

Selamat hari raya Msred. :)

MizzTina said...

hari ni br nk terjah..semlm xde mood

Wanieys said...

selain dr yg last tu nk terjah mereka yg lain hihihi...thanks msred review blog wani :)

aimaniman said...

untungnya blog kene review dengan blogger femes.. bila laaaa

Gen2Merah said...

menarik... salam kemerdekaan ke-55 buat semua..

qasehraihan said...

xnak rview blog kita ke?haha

entry gambar raya kita ni..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/entry-gambar-qasehraihan-julung2-kali.html

E'in said...

okay. e'in akan terjah blog dorg.. :)

Pondok Usang said...

blog kite bile pulak nak review.. hehe..

- zuriey - said...

review blog saya sekali

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno