August 14, 2012

REVIEW BLOG MEREKA 3

Assalamualaikum....

Di dalam entry ini msred ada janji nak review blog yang memberikan jawapan betul pada cabaran meneka gambar. Post ini akan di lekatkan di atas selama seminggu.

Review Blog Mereka 2

Sepatutnya msred review lagi lima blog minggu lepas tetapi atas sebab yang tak dapat nak dielakkan msred tak dapat buat minggu lepas. Msred buat minggu ini lah yea.


Yang pertama, Cik Fiza, mommy kepada sepasang putera dan puteri. 






Yang kedua, Mama Yana, mama kepada maman.






Yang ketiga, Cik Dya, mama kepada sugar glider-sugar glider nya yang kiut miut.





Yang keempat, Mr Rawlins yang selalu bagi semangat untuk berjaya dalam hidup.








Yang kelima, Cik Lia Lomi penulis e-novel.




Maaf dah lama tak update blog. Seminggu rasanya. Bukan sebab kepenatan puasa tapi ada sebab lain yang tak mampu nak elak.

29 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak pernh terjah lg..jom2.. =)

Anum said...

jom terjah

Rawlins byRawlins said...

Tu dia..
Akhirnya muncul..
Rindu nak baca entry msred...
Thanks ye sebab review..
and
WELCOME BACK

faridah nazurah said...

Review..review... Hehe rajin akak eh even busy

MizzTina said...

akak pegi mana? lama xnmpk..

:: Mrs.Eady :: said...

okey terjah!!

Iffah Afeefah said...

nak pilih y mne stu nk terjah

#akak, kuatkan diri k! walaupon xtau pape pon...

MAY said...

WAH..SEMINGGU TU..NAK JUGAK! =)

Bulan Syurga Firdausi said...

insyaAllah... :)

Nadzirah K. said...

jom blogwalking :)

Wanieys said...

nk kena terjah ni eheeee

Deqla manjew said...

bestnye blog kena review...dya bunga tu dah kenal sgt.. yg lain2 bakal terjah nnti.. :)

fiza said...

Erk...mcm kenal jer blog tu...ekekeke...

Mekasih msred ☺☺

ieda said...

seronok review blog ..
nanti nak terjah blog2 nie ;)

Cik Asma BLuppy said...

boleh melawat ni...

aimaniman said...

alahai.. akak pun x kerap update blog.. rasanya sibuk sangat2 je skarang ni..
update pon guna note..kecik..tu yg mls nak bw.. nanti buka nb balas de.dam bw dan terjah blog tu..

IntaNBerliaN said...

ada lg yg sy blm prnh terjah ni...

qasehraihan said...

baru2 ni saya nk masuk blog ni xdpt..huhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/aku-dan-suppliment-makanan-tambahan.html

maszull said...

assalamualaikum msred...nak terjah juga la...:)

- zuriey - said...

blog saya ada tak..hehe

LubLy said...

nk terjah2..akak temankn lebly shoppinnnggg jomm:p

Nurrul said...

Nak terjah sama ! :D

ainraus said...

aah. lama kakak tak update blog. rinduu. dah la aritu tak dapat masuk blog akak.

man said...

terjah je..hehehe

anismelon said...

tak abis lagi..huuuu rugi termiss..kalo tak msti blog anisv direview jgk kan..

dyabunga said...

semua dya pernah terjah..haha

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Time posa2 nieh, mmg life agak hectic kan?huhu

EZAN IDMA said...

Hyeeee kak! Lama tak singgah sini

Badrina Ibtisam said...

Congrats for them!!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno