August 09, 2012

MACAM MABUK PREGNANT

Assalamualaikum.....

Seronok pulak tengok Iman melayan naik buaian ni. Terkekek-kekek dia ketawa. Suka sangatlah tu.



Dah lama tak naik buaian. Msred tak boleh naiklah, pening. Rasa nak muntah. Kalau naik buai lama sikit je mula lah rasa macam mabuk pegnen je. Penyakit apa entah. Mengada.

Kalau temankan anak pergi playground memang jadi tukang tolak je la. Tak nak naik takut pening.

Note : Ada masa bila bawak Iman main buaian, jadi masalah pulak bila nak balik sebab dia tak nak turun.

- Posted using BlogPress from my iPad

24 comments:

MizzTina said...

sy blh main buai, tp jgn lelaju..ehehe..


alolo, tomeynya iman..

Anum said...

seronok sis naik buai

:: Mrs.Eady :: said...

dah lame tak main buaiii...

ennie ramlan said...

seronok msred naik buai...
leh berangan mcm dlm citer bwh merah bwg putih... ^_^
gegege

Iffah Afeefah said...

eee snok tau main buaian

ai likeee

hehehe mungkin sbb berhayun tu akk pening tu

✿ pink velvet ✿ said...

hayun pelan sgt kot, itu pening :P

LubLy said...

sbnrnye akak gayat kan kan kannn

AmyZana said...

hahah ! kita un dah lama gak tak naik buaian~ tak ada tempat yg ada buaian ~ tp best tau nak buaian nih lg2 time bila kite nk melambung tinggi2 tuh ;D

maszull said...

assalamualaikum msred..bestnya dapat naik buaian tu...:)

dyabunga said...

cuba hayun laju2 mesti xpening.haha

mamavogue said...

oh bole geng! mamavogue pun mabuk naik buai.. selalu kena gelak ngan babah...haha!

Deqla manjew said...

buai laju laju...aku nak kawen dgn anak raja... nyanyi lagu gerenti x pening..

shafiqabdshukor said...

sama la...
selalu jaga anak buah men..
time ajak balik...
payah..

QueeN TerataI said...

budak2 msred.. dulu masa Queen duk kat apartment hari2 mst kena bawa ammar naik buai tau tp bila dan naik buai tu xnk turun.. setiap kali naik ke rumah mesti meraung2.. seb baik skrg ni jauh dr taman permainan/.. kalau x jenuh jugala gamaknya nk tunggu dia berbuai

MAY said...

SAMELA,..KLU SAYE PUN PENING NAIK BUAIYAN.

Wanieys said...

bab bila naik takmo turun tu sama peel mcm qalief haha

aniqbukhary said...

Keluarga bahagia.. hehe

Nurrul said...

mm , Nurrul suka sgt main booyan.. hehe.. tapi sejak naik sekolah menengah jarang nahh pi..

*biasalah budak2 memang suka main booyan.. :)

izz iizza said...

sy boeh naik..lagi laju lagi best..hihi

asri (asrirayrock) said...

Dapat main buaian owg tolong buaikan best......

ainraus said...

ain suka main buai laju2 . hihihi. tapi dah besar kan. malu pulak. ;)

Lyaa Suriany said...

suka maen buai
tp kalau laju sgt rase nak terjun dan dan tu jugak

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

my son pun samer klu jumpa buaian, aduh...ibu die ni la jadi tukang tolak...huhu

.izzati liyana. said...

rugilah mcm tu. seronok kot naik buaian. lagi lagi kalau laju ada org tolak. fuhh.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno