August 29, 2012

DIA MACAM REMY ISHAK KE?

Assalamualaikum....

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin. Boleh wish lagi kan? Nak wish jugak. Rasa macam best pulak wish selamat hari raya banyak kali.

Belum ada kesempatan nak upload gambar raya. Ada separuh gambar kat kamera adik, ada yang kat kamera sendiri dan ada kat kamera mak. Nantilah kumpul sekali baru pilih yg paling cun upload sini.



Ini gambar Iman Zary Haqimie atau nama glamournya Iman. Tapi hari itu pergi beraya rumah adik msred di Alam Impian Shah Alam, one of my little sister cakap Iman macam Remy Ishak bila dipakaikan baju macam ni. Remy Ishak dalam cerita apa ntah suka pakai macam Dalam cerita 29 Febuari kot, suka pakai baju kemeja petak.

Ade ke sama?


- Posted using BlogPress from my iPad

23 comments:

MizzTina said...

gaya tu sama.. hehe

Iffah Afeefah said...

ady budika pon cm remy ishak haha

:: Mrs.Eady :: said...

hensem mcm remy :)

QueeN TerataI said...

ada gaya cam remy kot.. :)

Anum said...

gaya dah ada tue..

maszull said...

assalamualaikum msred...ada la sikit2 hehehehe...:)

cik fadh said...

selamat hari raya msred !

style tu same..huhu

ieda said...

ada gaya lahh ;)

ennie ramlan said...

style same.... ^_^

fiza said...

Sama lah ☺☺

Wanieys said...

dah ada gaya tu mcm remy ishak hihi

ct kektus said...

yeke sama ? kite tak perasan pulak.

psst, remy ishak cuba lari tak mau amek gambar ke tuu. heheee :D

Nur Fauzi Bassar said...

ohh..rupenye macam....anak kamu lah..hehe

Nurrul said...

Gaya sama.. macam dlm cerita Nur kasih tak pun cerita cun.... ^^

Cik Puan Rara said...

hehehehe mana tau dh besar2 nt sama.ehehe hensem!

BERT said...

gaya ada.. mana tau besar nanti leh muka sama macam remy jugak huhu

Anamarza Sue said...

Remy ishak versi putih sikit hihi

AzuraFazil DIN said...

wahh ada gaya lewww

boni kacak said...

wah.. ni remy ishak junior ni..

Izara4eva™ said...

gaya da ada tu.. hikhik

dyabunga said...

gaya dh ada...twin kembar ishak,,haha

Bulan Syurga Firdausi said...

hehehe tajuk entry ni best hehe

ainraus said...

selamat hari raya kak! maaf zahir batin. maaf ye kalau kalau ada terkasar bahasa kat dunia blog ni. hihihihi.

okay la tu kalau macam remy ishak. boleh jadi pelakon bila besar nanti. ;)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno