July 10, 2012

SPECIAL K HONEY NUT CEREAL BAR

Assalamualaikum......

Tengahari tadi, lunch cereal bar baru dari Kelloggs. Hari tu try yang ini, sedap. Kali ini try yang Honey Nut Cereal Bar pulak. Memang best, crunchy dan flakes dia crispy. Cuma yang kurang sikit sebab dia manis sikit, mungkin sebab honey dia.







Snack ni bagus dari segi kandungannya, baik untuk kesihatan. Lebih baik kita layan snack yang macam ni daripada potato chips kan. Lemak pun kurang, ada cereal dan a good peanut lagi. Sedap tau. Try rasa.

Note : Selain snack bar ini, msred terpaksa minum Nescafe sebab petang ini mata super ngantuk. Tak terlayan dah.

- Posted using BlogPress from my iPad

26 comments:

Anum said...

kalau anum comfirm x kenyang

teratak hati said...

Nak cari la nnti..tk prnh mkn..

Cikpuan rara said...

xde lg kat kedai nmpk nya.

saffiya_aleesya @ echa said...

yea jom kita sama2 minum nescafe petang ni sbb saya peminat tegar nescafe..nanti nak try laa beli Honey Nut Cereal Bar ni laa

faraherda. razalan said...

Nak bt kudap2, oklah ni....

cik najihah said...

kalau manis sangat sakit gigi hihi

Acik Erna said...

salam msred..sekarang ni acik dah terjatuh cinta dengan kellogs yang cekelat tu..sedap..

Wanieys said...

kenyang ker lunch tu jer hihihi

QueeN TerataI said...

suka betul msred mkn sneks ye.. Queen snek ni kurang sikit la..

IntaNBerliaN said...

mcm best je snack ni.. leh try ;-)

✿ pink velvet ✿ said...

nak try jugaqlah nnt :)

izz iizza said...

kenyang ker makan ni jer..tapi sedapkan kalau sy pun suka ni..:)

ஜ miss klanika ஜ said...

betul, better dr mkn potato chips. tak sehat lgsg ~

hairy said...

xpernah tgk lagi lah..nk tgk2 lah nti..

Mizz ErMa said...

wah, cam sedap aje..sy p pusing2 tesco, xde nampak ler pulak..err, xnampak ke xprasan ek? hehe

Boni JLL3 said...

macam menarik je ni...

maszull said...

assalamualaikum msred....yer la mcm kata boni kat atas tu mcm sedap jer ni...:)

keli menari said...

Takpenah rasa Kellogs yang ni pulak.Nak try ..

eyqa amin said...

lo nak jaga badan...mmg kena lah me mkn mcm nie...tahan je...
naseb sedap.. hee ^^y

Nurlyla said...

yg penting sedap.. hehe

Nurlyla said...

yg pnting sedap :)

Miss Hidy said...

wah..mcm mnarik...nti hidy nak g belilah..=)

Adylia Qarissa said...

dkna wajib makan nasik..hehehee

Masya said...

ade jual yer.. hihihihi.. tak perasan.. kalau sedapp blh cuba...

siti kektus said...

berapa ye sekotak macam tu msred ? setakat ni kite jalan2 kat econsve kawasan umah kite tak pernah ternampak lah. :D

Nurrul said...

Makan benda ni cepat kenyang kan...
tapi minum dgn air ho hoo lick... sedapnya ! :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno