July 01, 2012

SAYA SALAHGUNAKAN KEMUDAHAN

Assalamualaikum....



Salah satu rutin weekend, selalunya pergi Tesco ngan boyfriends msred. Beli barang dapur, barang luar dapur. Tapi takmau pergi Sabtu, tak ada plastik. Leceh, selalu terlupa bawa shopping bag.

Setiap kali pergi Tesco dengan boyfriends, troli tesco akan disalahguna sebagai alat untuk mengawal boyfriends msred. Ginila ghupanya.







Selain dari troli Tesco, Ipad msred pun akan dijadikan umpan untuk memastikan ketiga-tiga bofriend msred selamat berada dalam kawalan msred. Kalau dia orang dibiarkan bebas meneroka Tesco, maka msred akan terpaksa menjerit-jerit memanggil nama boyfriends msred yang asik lah hilang entah ke mana.

Kalau mereka bertiga dilepaskan, sorang lari ke utara, sorang ke selatan dan sorang lagi ke barat. Dia orang macam komplot je nak mengenakan msred supaya msred terjerit-jerit memanggil nama dia orang. Lasak betul boyfriend-boyfriend msred tu.

Sorry lah Tesco selalu salahgunakan troli kamu untuk kepentingan peribadi msred. Terpaksa.







Ice Cream Mat Kool Magic. Supper yummeehhh.... Ko hado?

- Posted using BlogPress from my iPad

16 comments:

IntaNBerliaN said...

januhlah kalu nk kejar situ sorg sini sorang kan..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Same la kita,dear.Ym pun guna Trolley gak, ekeke.Tuh pun, still nak capai itu dan ini, tiru YM.Haishhh

Iffah Afeefah said...

pelbagai gne what?

oke a tu

Yumida said...

troli klo tmpt shopping luas cam tesco..mmg bez ar..klo sini..hadoi....sempitnye laluan...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..bagus diorg nk duk dalam troli..klu Qis dia plak yg nak tolak troli tu.. :)

Boni JLL3 said...

hahahahahahaha.. takpe.. pihak tesco pasti faham tu..hahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

takde lrgn letak org dlm troli kan..so gunakan ia selagi boleh..hihi.

Azzah said...

ralitnya diaorang main game..

Wanieys said...

wani pun selalu sangat salah gunakan troli hahha...

M Fizan said...

wahh, comelnya kawalan msred terhadap boyfriends. hehe. troli tu memang serba guna. main lumba troli pun boleh....:D

Nyue said...

better buat cam tu...mmg selamat sgt2..ahahhahaha

lieynanilaz said...

troli ni memang selalu disalahgunakan untuk keselamatan anak2...:)

QueeN TerataI said...

samalah ngan Queen pun.. mmg selalu je salah gunakan troli nie.. letak anak dlm tue.. senang nk kwal diorg kan

nurfauzi said...

Pernah kerja part time di mydin USJ. Fenomena biasa satu keluarga bawak 3 troli.
1 troli letak budak, lagi 2 letak barang.
Kalau tak buat macam tu, nanti ada pengumuman
" kepada ibu bapa adik xxxxx sila datang ke kaunter perkhidmatan pelanggan untuk mengambil anak anda. Terima kasih "

LubLy said...

hadooooooooooooo!!!

aizamia3 said...

ai dulu ye.. sekarang sibuk nak tolak troli pulak..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno