July 16, 2012

REVIEW BLOG MEREKA

Assalamualaikum....

Di dalam entry ini msred ada janji nak review blog yang memberikan jawapan betul pada cabaran meneka gambar. Post ini akan di lekatkan di atas selama seminggu.

Oleh sebab Mizz Tina adalah blogger pertama telah meneka dengan tepat, msred review blog dia dulu.











Msred kenal di alam maya ni sejak awal msred berblogging. Dia start berblog tahun 2011 tak ingat bulan berapa. Peramah and chumils hokeh.... Rajin berkunjung ke blog msred. Msred pun suka pergi blog Mizz Tina sebab entry dia sempoi dan santai saja. Mood masuk blog Mizz Tina selalunya happy. Pst.... Mizz Tina ni freelance writer kat Majalah Eternity. Pst... Seminggu sebelum Ramadhan dah post pasal baju raya. Macam budak-budak tecik. Heheee....


Second blogger yang jawab tepat, Miss Ledibet aka Ladybird. Peminat Ladybird la ni.








A wife, a mother. Vouge lagi tau. Blog Miss Ladibet ni ada macam-macam. Mostly movies (nak download movie? Sila ke blog ini), isu semasa, food. Miss Ledibet ini pun msred mula kenal sejak awal berblogging tahun lepas. Peramah juga lah. Hari tu download cerita Mail Lambung dari blog Miss Ledibet ni lah.

Jom follow Mizz Tina dan Miss Ledibet ni. Bisanya awek berdua ni akan follow balik for sure.

- Posted using BlogPress from my iPad

38 comments:

Deqla manjew said...

blog deqla bila nk review? hahaha... ada hati!! :p

LubLy said...

ala..nak dolod gak..

MizzTina said...

akak...mekaseh!!! malu titeww..

saffiya_aleesya @ echa said...

akan singgah ke blog miss ledibet..leh dapat kawan baru..
mizz tina dh geng dah hehehe

Nizam Ijam said...

nak jugak kena review..

Mrs Ledibet said...

tankiu sis..tetibe termalu plak blog kena review..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg first kenal..hihi.yg kedua insyaALLAH bakal kenal =)

maszull said...

assalamualaikum msred....wah review blog mereka tahniah2 yer..;)

MAY said...

eh..ingtkan nak review blog sy..hehe..ilang da name sy dr top 10 comentar..sekrg sudah bizi..x smpt nak mlwt ari2..;(

Wanieys said...

nak terjah blog mereka :)

fiza said...

Blog tina ni memang dah lama folo. Nak terjah blog miss ledibet jap ☺☺

teratak hati said...

wah kena review best la..nak g terjah la pasni..

dyabunga said...

best nya kena review..hihih

aniswany said...

mizz tina mmg comel n peramah ^_^

Mizz ErMa said...

ala ruginya xsempat nak join teka gambar..hehe

Boni Kacak said...

jawapan saya salah?? dan dipersalahkan?? hahaha

Adylia Qarissa said...

jangan lupa singah blog dkna ;p

hairy said...

sya nak2...hahaha

IntaNBerliaN said...

nanti blh g terjah ni :-)

Nurrul said...

Jom tejah blog mereka ! :D

*LAMANya rasa Nurrul tak dtg belog nie rindu sesangat ! :/ Busy punya sebab.. hurm..

Cik Aini said...

jom2!
terjah jgn x terjah :)

anismelon said...

blog anis xna review ke kak..hehehe...:)

ஜ miss klanika ஜ said...

review-review. terjah ledibird !

nazirah said...

eh kte pun knl blogger miss tina tu hee.. blogger lagi satu tak knl, nak g terjah la hee ;)

ieda said...

zazzzzzzzzzzzzz akk pi terjah !

LiYa Lai said...

wah..cogratz to her..done follow..follow me back k..:)

Bulan Syurga Firdausi said...

salam ramadhan kareemmm :)

teha said...

terjahhh jomm.. hihihi :)

Nurlyla said...

ade masa.. lyla terjah.

Boni Kacak said...

wah.. tahniah kepada mereka :)

Ann Ishak said...

okay...nak pernah ketuk pintu rumah mereka2 yang bertuah tu hari ni ;)

Pondok Usang said...

blog kite takde pun.. hee.. Salam Ramadhan dan selamat berpuasa dik... =)

ஜ miss klanika ஜ said...

salam ramadhan ye !

Badrina Ibtisam said...

Cantik blog dorg :)

auni shahira said...

tahniah kpd mereka...sat nnti p terjah...hehe

farah wahid said...
This comment has been removed by the author.
farah wahid said...

WOW!!! jom lah review Blog Farah pula :)

Anonymous said...

explained many people pay his or her's mortgages before its due not to mention without bank charges
A number one credit debt nonprofit can expect the quantity of families investing in them all pertaining to guide in excess of payday loan debt to help you two times this specific. financial debt charitable suggests near manipulate typically the quick, big appeal to financial products this coming year. Your a good cause states 3 years gone by the sheer number of customers with them was minor.
pożyczka na dowód osobisty
pożyczka 7 tysięcy
pożyczka przez internet millenium
sprawdź to www
pożyczka bez bik wysoka przyznawalność

http://pozyczki-prwatne.org.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl
http://pozyczki-prwatne.org.pl

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno