July 30, 2012

REVIEW BLOG MEREKA 2

Assalamualaikum....

Di dalam entry ini msred ada janji nak review blog yang memberikan jawapan betul pada cabaran meneka gambar. Post ini akan di lekatkan di atas selama seminggu.


Hari ini msred akan review lagi lima blog yang jawab dengan betul pada soalan teka gambar. Oleh sebab nak review sekali lima, msred tak details lah yea. Nanti you alls bosan pulak baca.



Yang pertama, Kak Cik Seroja. Masuk-masuk saja tengok catatan nota dari husband Kak Cik. Sungguh tepat dan patut dipegang oleh semua orang. Berhati-hati bila berkawan.





Yang kedua, Miss Lubly. Adik yang sweet dan peramah. Rajin datang blog msred dan tinggalkan komen, thanks yea lil sis.






Yang ketiga, Miss Nuyui. Blogger dan crafter. Selain bligging, Miss Nuyui ada buat side biz, buat felt craft. Msred pernah order keychain dari Miss Nuyui, cute dan puashati dengan service dia.






Yang keempat, Munnafendy yang baru sebulan jadi Puan. Di blog munnafendy ada banyak tips untuk bakal pengantin termasuk contoh bunga tangan dan door gift.







Yang kelima, Miss Nyue. Baru saja nak kenal-kenal. Peramah dan rajin berkunjung ke blog msred dan rajin komen.






Ini sajalah untuk minggu ini. Terjah dan follow mereka ok.

Note : Hari pertama Ramadhan kali ini di pejabat. Selamat berpuasa semua.

- Posted using BlogPress from my iPad

31 comments:

LubLy said...

promote blog leblyy???ouch malunye..thanks ye kak..muah muah!alamak terrrrrr..

maszull said...

assalamualaikum msred...jenjalan jom kita terjah blog mereka...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

orai.mau kenal sama yg lain..hihi.

Hidayah Bach said...

blog satu dua tiga dayah selalu jengah..blog empat dengan lima tak pernah tgk lagi..
ok..sat lagi dayah pi terjah menjengah.. :D nak baca entry kek keju berwarna merah puas2 dulu..
:)

ieda said...

rajin buat review ..
akk terjah semua tuu nanti ;))

anismelon said...

untung la blog dpromote...heeee..nak gak..wee

aimie amalina said...

baikkk akak comei!
nnti sy terjah

heee

akakkkk,
salam ramadhan ;)
selamat berpuasa dgn keluarga ;))

Lyaa Suriany said...

Sesi terjahhhh pulak.
hehe

kakcik said...

Tak terkata kakcik. Terima kasih kerana sudi review blog kakcik. Sekarang masa untuk kakcik bw rasanya sangat terhad. Tapi kakcik terjah juga mana2 yang sempat.

Terima kasih sekali lagi. :)

aReLaN said...

selalu singgah blog mereka.hehehe

Rawlins byRawlins said...

Bestnye
Blog saya bila msred nak review?
Ahaks
Tak malu sungguh

IntaNBerliaN said...

ada jugak yg sy blm kenal ni

Wanieys said...

selalu wani singgah blog mereka...hihi...mereka tu mmg baik hati :)

~AmyLiana86~ said...

cantik3 header blog dorg..amy tgh nk tukar header doodle gak tp xtau nk tempah kat ner..hiuhu

Nyamuk Terbang said...

cntik smua blog nie

Yumida said...

wah...salam perkenalan..yg ke-5 tu sy kenal..dia mmg peramah

nn lylyn said...

slmt berpose ^^

Azian Elias said...

salam kenal...

seronok berkawan dgn kakcik...

Saleha said...

Assalamualaikum

salam kenal dan follow sini ye :)

Selamat berpuasa

Rizal Sadiman said...

comel-comelnya header diorg haha

- zuriey - said...

mohla terjah blog saya pula

fiza said...

Ada blog yg saya selalu terjah & ada yg belu. Nak terjah yg belum plak.

Nurul ain said...

terjah blog di atas.. :)

♥ sitifarhana ♥ said...

wahh..dah lps buka ni ad tenaga nak berbw ke blog merka...jom!wee~~

Nasuha said...

2 blog kt atas dh prnh visit..

Marya Yusof said...

As salam Ms Red,

Sgt kreatif! Murah hati lak tu...ok nak terjah mana yg sempat! Thank you.. have a nice day :)

Ann Ishak said...

saya dah follow mereka msred :)

faridah nazurah said...

bestnya direview

Hidayah Bach said...

salam..
bz ke..
lama tak update nih..
:)

man said...

ok nanti nak terjah blog diaorg
sila lah datng ke blog sy
http://ajax85.blogspot.com..ehehehh

Ezad Skytech said...

hee...jom2 terjah blog2 mereka..:D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno