July 02, 2012

MELABUR DI CUBE SUBANG PARADE

Assalamualaikum....

MONSTERS UNIVERSITY


Ini kisah semalam.

Lepas pergi sopping barang keperluan rumahtangga, msred hantar boyfriend-boyfriend balik rumah, then msred pergi Cube Subang Parade. Baru buka kedai tu, dua bulan lepas. Msred pun baru perasan. Kalau sebelum ni nak usha barang-barang Apple pergi Sunway Pyramid. Subang parade lagi dekat dengan rumah dan senang nak pergi.

Besar kedai dia. Gambar ambil dari Facebook Cube.



















Setelah lebih setahun ipad ni dengan msred, dah uzur rupa parasnya, maka semalam msred kasi mekap dia sikit. Tukar screen protactor, anti glare dan beli smart cover dia, haruslah colour red.











Sambil tu usha The New Ipad @ Ipad 3. 16 GB Wifi, RM 1499. Agaknya bila boleh bawak balik satu? Bonus?

Then singgah Parkson belikan boyfriend bertiga toys ni. Sungguh cute, silap-silap msred yang simpan ni letak kat meja sendiri.






WIN A CANON CAMERA HERE

- Posted using BlogPress from my iPad

11 comments:

maszull said...

assalamualaikum msred...yang last tu yg best nyer...:)

:: Mrs.Eady :: said...

yg latest best la...hehehee..

Boni JLL3 said...

wah best tu.. saya ni bukan kata ipad, pad pingpong pun tak ada.. just pakai laptop buruk je utk online.. bila ntahnya boleh merasa pakai gadget2 canggih ni ntah

teratak hati said...

Bestnya ipad..bile la blh dpt satu..

cik fadh said...

tukar baju baru ! yeayyy..

Nyamuk Terbang said...

ipad dpt bju raya yeayy

faridah nazurah said...

teringin sgt nak beli ipad.. hurmm bile la nak merasa ni

ked said...

ohhh iPad..
kenang daku dalam doamu.. hehe

LubLy said...

oh kak!lebly xmampuuuuuuuuuuuuu..pinjam leh?eheksss

aizamia3 said...

lama tak pergi area subang parade tu.. dulu.. lama dulu.. ai pernah kerja kat McD situ.. hikhikhik..

izz iizza said...

nampak menarik..makin semangat la nk tulis blog camni..:)

toy camtu dulu anak-anak sy pun suka..:)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno