July 12, 2012

JAWAPAN TEKA GAMBAR

Assalamualaikum....

Alamak, bila sorang dah dapat teka yang betul kepada teka gambar kat entri ini, semua yang kemudian copy paste je jawapan yang atas. Tak aci betul la korang ni. Heheee..... Patutnya msred setting comment tu kena approved dulu baru publish.

Tapi tak apalah. Seronok juga review blog kawan-kawan ni. Ada 17 orang jawab yang betul. Pengasing telir kuning. Cute kan? Yang first jawab tepat Mizz Tina dan Deqla pulak hampir tepat.

InsyaAllah msred start review this weekend ok.


- Posted using BlogPress from my iPad

14 comments:

kakcik said...

Pengasing telIr??

Biar betulll ... hehehe...

nuyui a.k.a miss YUI said...

oh..silap la ni..huhu.

Deqla manjew said...

hihi.. iyela.. deqla p jawab telor je..hahaha...

MizzTina said...

yeay!! btl.. sbb sblm ni penah nmpk, cuma bntuknye xla secomel tu.. tu yg was², btl ke.. hehehe..

faridah nazurah said...

hehe mulanya konpius gak sama ada telur atau minyak.. tp bila tgk nmpak mcm likat semacam je, so dah terang lagi bersuluh la benda tu tempat pengasing telur :P

LELAKI INI said...

huhuhuh...
pandai teka!~

nadia eshak said...

saje je malas nak teka tadi . dah tahu jawapan dia . hakhak *padahal tak confirm -.-'

QueeN TerataI said...

ala... Queen terlepas la msred... :(

Rawlins byRawlins said...

alamak....
saya tak kena review la nanti?

rugi saya lambat jawab

huhuhu

mama maman aka yana said...

eh.. mama tak tiru sapa2 tau.. tp salah jugek kannn

diana said...

oo..ada jugak alat gini..bagus jugak la..kan??

maszull said...

assalamualaikum msred...tahniah2 yer ..:)

Wanieys said...

hihi kena review best la

Nurrul said...

Unik jugak asingkan telur guna bekas tuh.. hehe :D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno