July 12, 2012

JAWAB BETUL, BLOG AKAN DI REVIEW

Assalamualaikum.....

Siapa dapat teka ni gambar apa, msred review blog dia, post as sticky post selama seminggu. Klu dia ada dalam gambar.







- Posted using BlogPress from my iPad

31 comments:

Deqla manjew said...

telor kan tu??

Knor said...

tuang minyaklah tu..

Cikpuan rara said...

tertarik ngan gambar tu.hehehe comels.

Inzell said...

Bekas minyak kn??

nadia farhana said...

bekas minyak :)

MizzTina said...

ermmm, tu tmpt asingkn putih telur n kuning telur ke?? klu btl ada, mmg nk cri.. senang buat kek.. comel lak tu..

Mrs Ledibet said...

yeah dah ada tempat asingkan putih telur yg super comel...aduh konpiden je hehe..

kakcik said...

Comel je. Kakcik pun nak jawab cawan pengasing telur kuning dengan telur putih. :)

LubLy said...

kuning-kuning..nak kata mambang kuning bkn..lebly rasa pgasing telur yg super comel..errr..ye kottt

nuyui a.k.a miss YUI said...

tuang kuning telur..

Munnafendy said...

comelnya! dah terfikir tmpt pengasing kuning ngan putih telur tp dah ada yg jawab :)

Nyue said...

bekas asing kuning telur...cute nyerrr

fiza said...

Dah ada yg jawab, bekas utk asingkan kuning telur.

mama maman aka yana said...

bekas utk asingkan kuning telur ngan putih punyer.. hehehe

dyabunga said...

semua dh jwb..haha.. tempat minyak. xpun tmpat tapis telur putih.

Rawlins byRawlins said...

Pengasing telur putih dan telur kuning kah?

Cik Lia Lomi said...

Jawapannya sudah diberi orang lain.heee. Bekas asing telur kunen kan?. Heee

eyqa amin said...

tempat smpan minyak/madu etc yg cair....
cumilllllllllllllll laa msred!

saffiya_aleesya @ echa said...

itu gambar egg separator atau pengasing kuning telur ;-)

faraherda. razalan said...

Pengasing telur kuning ngan putih?

faridah nazurah said...

tempat pengasing telur kuning kan kan kan? sbb cecair tu nampak mcm likat mcm telur putih..

Atiqah Wadiah said...

cawan yg ada lubang kat mulut

ennie ramlan said...

nak jawab gak msred..
bekas pengasingan putih telur dr kuningnye...
gegege

Deqla manjew said...

oh apa kegunaannya.. ingtkan bentuk apa tu..hihi..salah jwb la ni..hihi

Wanieys said...

bekas untuk asingkan putih dan kuning telur..betul tak eheeee

Bitt (doubleIS) said...

hahahha cute nya bekas asing telur ni...

Boni JLL3 said...

hingus!!!

merahitujambu said...

TEMPAT ASINGKAN TELUR KUNING DGN TELUR PUTIH

maszull said...

assalamualaikum msred...wah terlepas plak teka ni tadi...:)

izz iizza said...

comel jer tempat pengasingan telur kuning tu..:)

Nurrul said...

MANA NA CARI BENDA NIE ??

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno