July 05, 2012

DIA KENA PAKSA

Assalamualaikum....


Ini Iman Zary Haqimie, boyfriend msred nombor 3. Manja dan keras hati budak ni. Perangai siapalah yang dia ikut.

Ini gambar-gambar waktu kat Pizza Hut time celebrate birthday mak msred. Kelakar tengok gambar ini. Msred suapkan dia makan pizza. Dia baru habiskan satu slice, msred nak bagi yang second slice. Dia mula buat muka macam tu.

" Nanak... Nanak."





Msred try pujuk makan jugak sebab msred rasa macam dia tak kenyang je kalau makan satu slice je.

" Nanak!" Iman jerit.





Ok pklah. Msred mengalah. Dia nak minum air. Iman lagi suka minum air dari makan. Iman memang banyak minum tapi makan sikit je. Perangai siapa pulak tu?





Suka tengok muka dia stress kena paksa makan. Ngeheheee....

- Posted using BlogPress from my iPad

21 comments:

aniqbukhary said...

Cian dia kena paksa.. hehe

Anum said...

ala comelnya

izz iizza said...

comel jer..

:: Mrs.Eady :: said...

kalo tak nak auntie nak!hehehee...

Cikpuan rara said...

bg sini,mst nakkkkk bukan nanak.hehe

Miss Hidy said...

comel budak ni..=)

Boni JLL3 said...

bagus dia ni.. tak sukakan makanan fasfood ni.. elok utk kesihatan tau..hehe

QueeN TerataI said...

adoi. samalah anak QUeen mkn mmg kena paksa...

LubLy said...

ikut perangai mak nye la!huahauhaua

Nor Nadiah said...

even kne paksa tetap comel...eh mmg r...anak sis kan..;D

p/s :: make sure nk pastikan dyer xlari kne la jge betoi2...:D

jgn cuai, jgn lalai..:D

bonding & treat dgn dyer mcm ank sndiri..:)

sbb kat umah nad, sbnrnya ada lubang untuk tingkap tapi xde pulak dyer p panjat..:)

teratak hati said...

Kesian dia kena paksa mkn..comel je muka..

Mizz ErMa said...

kesian iman kena buli..hik3,

keli menari said...

Kena buli ! Ooo .. Haha

azizah :) said...

hehe sian dia tau..

Atiqah Wadiah said...

hik3..comelnye iman kena paksa ngn mama dia..hehe

aReLaN said...

hahaha...saya pon lagi suka minum dari makan.ikut saya la kot.

ainraus said...

msred. nak tanyaa ni. ipad sis jailbreak tak?

maap salah topik. tapi tak tau nak tanya kat mana. :(

Nurrul said...

dipaksa ? ? perkara yg mnyakitkan...
kecian dia :/

IntaNBerliaN said...

hihiii sian dia.. tp tu la, kita ni dg2 risau tkt ank lapo.. tu yg kne paksa tu.. :-)

aizamia3 said...

ai pun sama suka tengok muka anak2 bila kena 'paksa'..

Wanieys said...

hikhik cian dier kena paksa..mcm2 memek muka dia buat

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno