July 24, 2012

BUKAN DIA YANG MENGADA

Assalamualaikum...

Macam biasa, lepas sahur memang tak tidur. Kalau nak tidur balik pun dapat sekejap saja, tak puas. Bila tidur tak puas tak best. Malas nak tidur balik. Sampai pulak pejabat, aircond belum buka. Panas la pulak. Pukul 8 baru buka. Nasib baik buka, kalau aircond tak buka. Stress.

Macam biasa jugak, nak mula kerja kena log in. 3 4 kali cuba log in tak boleh. Ini apa pasal pulak tak boleh log in ni. PC ni buat perangai ke atau web site ni buat perangai? Try lagi log in. Tak boleh jugak. Berkerut dahi pikir, apasal pulak tak boleh log in ni? Tak kasi buat kerja ke apa?





Sekali, tepuk dahi. Memanglah tak dapat log in kalau nama pengguna dan kata laluan salah. Yang pergi masukan nama pengguna dan kata laluan Facebook tu buat apa? Sampai minggu depan pun tak kan boleh log in.

Ingatkan PC yang mengada, rupanya tuan PC yang mengada. Tak tahulah otak kurang berfungsi sebab lapar atau sebab ngantuk. Sebab kedua-duanya?

17 comments:

Anum said...

ala ciannya

Cik Awin said...

mamai ye? ;)

MizzTina said...

selalu sgt buka fb..

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha, penangan fb la tu..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hahah..mamai sbb ngantuk la tu

aReLaN said...

hahaha...kuat sangat fesbuk tu sampai login benda lain pon ingat fesbuk nye gak.

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

mamavogue said...

huhu..mamai lagi ni..
msred x tido balik lepas sahur? hebat ye!
mamavogue x tahan ngantukk hehehe..

Boni Kacak said...

hahahaha.. time2 puasa ni memang otak kurang cekap sikit... hehehe

Golden Rose said...

kerap gak terjadi mcm ni...biaselah otak manusia pun perlu rehat gak

Golden Rose said...

kerap gak terjadi mcm ni...biaselah otak manusia pun perlu rehat gak

Wanieys said...

hahhaaa ape la misred ni mamai kah?

izz iizza said...

haha..cam org mengantuk jer ni..:)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

mamai lagi nie.. hehehe

IntaNBerliaN said...

hehhe.. patutlah...

LubLy said...

ngelat mmg jd mcm nieh..ntah-ntah akak pki id n p/word Maybank2u akak kannnnn..

ainraus said...

hahahahah. sian kakak saya. lepas ni kena tulis kat mana2 setiap portal punya username and password. tapi bahaya pulak kalau org jumpa.

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno