July 09, 2012

THE AMAZING SPIDERMAN

Assalamualaikum....

Hari Ahad, 8 July msred bawak Iffan Daniel pergi tengok wayang cerita The Amazing Spiderman. Gambar cantik, heroine cun, hero naive and sweet sometimes cheeky.





Msred bagi 3 bintang saja untuk cerita Spiderman kali ini. Cerita sama dengan all the Spiderman siries or movie. Cuma dalam movie kali ini kita diajak untuk sama-sama dengan Peter Parker cuba menyiasat ke mana hilangnya parent dia. Dalam movie Spiderman kali ini kita diberitahu sedikit info tentang kehilangan parents Peter Parker. Nak tahu? Silalah tengok sendiri.






Kalau terasa nampak macam msred chubby2 comel, tolonglah doa msred kembali slim supaya mr boyfriend tak geleng kepala. Huhuuu...






Jangan tanya msred kenapa Iffan buat muka macam tu. Msred pun konpius.






Suka grafitti post it Mc Donald Subang Parade ni.



- Posted using BlogPress from my iPad

35 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk lg la kak..

MAY said...

last tgk movie mael lambung..tp em..tak best pun mcm digembar gemburkan tu...

bile lagi la nak tgk spiderman ni pulak..hm...keadaan kesihatan mcm tak bg nk jln mane2 je..;(

cik fadh said...

ramai yg update pasal cter ni..nk kene tgok jgk ni..tp sibuk je semedang lately nih..nk jimba xsempat..;(

Anum said...

anum bagi 5 star

kaki bola said...

sumpah best! movie ni jugak ketengahkan sc fiksyen yang sedikit complicated tapi sangat amazing utk difikir.

tak rugi tengok.

cik nana said...

; hmm x tgk lg. eh msred slim laaa ;)

My Life's Journey said...

Hihi comel la anak dear .. cute je buat muke mcm tu hahahaha ..

tak pe dear .. dear berisi cikit tu ..nanti insyallah akan kurang berisi ..amin2 ..

Rai said...

eh kat mana yg gemuknya tu.. ok je saya tengok dalam gambar ni..

faridah nazurah said...

errr tak nampak gemok pun kak.. hehe best eh cite ni? xtengok lagi.. busy je manjang

Acik Erna said...

salam msred..ini rupanya cerita yang anak acik nak tengok..

QueeN TerataI said...

Queen dah berkurun x tgk wayang tau.. adeh...

Bulan Syurga Firdausi said...

mm sy da lame btl x tgk wayang . . . mmm best x spiderman?

Hanis MY said...

bestnya movie bersama boyfriend

izz iizza said...

x tengok lagi citer ni..:)

teratak hati said...

Nak tgk la..tp blh ke bwk baby dlm wayang??

teratak hati said...

Msred dpt tk td email add sy..bg lg la ni..
suterasyifa@gmail.com

Bitt (doubleIS) said...

tu la kite pon dah tengok...part kissing2 tu lemau den nak explain...akekkekke

Boni JLL3 said...

tapi aksi filem ni yang terbaekk

ieda said...

hurmm ramai cakap sedap .. ;)

the malay male said...

overall not bad la... walaupun kurang umpphhhh berbanding filem yg terdahulu

aReLaN said...

ala...tak berkesempatan lagi nak tengok.weekend busy.waaaaaaa

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/contest-like-post-win-rm600.html jempu join sini dear...esokk tamatt...cepatt..

keli menari said...

Hmm macam best je.Tapi tah bila la pulak nak tengok

ainraus said...

alaa sis. dah slim la tu. kalau nak slim lagi, nanti jadi kerempeng. tak cantik. ;)

ipad ain dah jailbreak, ios 5.1.
problem kat installous la sis.

siti kektus said...

ada orang kata best kak. kite tetap nak p tengok nanti. hehe :D

IntaNBerliaN said...

sy tgk ms red ok je.. xda chubby pun :-)

MizzTina said...

xtgk pun lg.. :(

Golden Rose said...

nak juga tgk movie ni but slalu tertangguh

eintan nurfuzie said...

mm... x tgk lagi.. bz... :(

lama cik en x terjah blog kawan2 cik en ni..nak tau sebab pe.. kena tengok entry ini
http://www.nurfuzie.com/2012/07/kovensyen-kecemerlangan-diri-dvs-2012.html

ennie ramlan said...

hurmmm..
klu msred kasi 3 bintang jek...
membuatkan saya perlu berfikir lg utk tgk movie spiderman nie...
gegege

Wanieys said...

mmg niat nk bawa qalief g tgk spiderman tp ntah ler bila...comel jer mama ngan irfan hihi

LubLy said...

teringat time study dulu ske simpan koleksi spiderman..tp skang yg tggl yg poster spiderman..:(

maszull said...

assalamualaikum msred...wah pi tengok wayang yer...:)

eyqa amin said...

untungnye msred da nenguk cte tue...
kte xnenguk ag pown ~.~

Nyue said...

nyue mmg xnk tgk cite ni....jalan cerita lebih kurang sama je..ahahahah

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno