June 21, 2012

PERLU KE POSING MACAM TU?

Assalamualaikum.....
Hari Selasa dan Rabu cuti. Dua hari cuti meguruskan hal yang sepatutnya diuruskan. Semalam tengahari settle dah urusan. Dah alang-alang cuti dan dah keluar, habiskanlah masa terluang petang tu tengok wayang. Movie marathon, layan Bohsia 2 ( tak best ) dan Abraham Lincoln Vampire Hunter ( better ). Balik, sampai rumah pukul 830pm. Uruskan anak kasi makan dan tidurkan dia orang. Then layan Showdown 2012. Pukul 12am baru tidur.
Pagi ini mood nak pergi kerja memang ke laut la. Laut dalam dah. Malas je nak pergi kerja. Masa keluar nak hantar Iffan gi kindy, tetiba terasa dia hensem sangat pagi ni. Msred cakaplah nak ambil gambar Iffan, suruh Iffan posing. Terus Iffan posing macam ni.
Seriously tak tahulah kenapa dia posing macam ni, buat msred tergelak je. Macam minah gedik pun ada. Suruh Iffan posing sekali lagi. Nah, hamek kau. Entah angin apa entah Iffan pagi ni. Kat ofis msred asik tengok gambar ni je. Nanti nak tunjuk gambar ni kat future GF Iffan. Kena simpan gambar ni.
Note : Msred tak pernah posing macam tu dan tak akan.

24 comments:

maszull said...

assalamualaikum msred...posing menggoda la tu...heheehe...:)

:: Mrs.Eady :: said...

kekekekee..comel aje!

Deqla manjew said...

hahaha.. pose kalah model terkenal ok! :)

LubLy said...

eleh..ntah-ntah akak yg wat dulu 2 yg iffan pun wat gak pose cenggitu..

Nyue said...

cute pose....cnfrm mama dia yg ajar tuu..ehehehehhe

Anum said...

comelnya

cinnamon.com said...

mamanya ambil pic ni..hilanglah malu2nya,cuba kalau org lain..nak tak dia..

malu ah..

QueeN TerataI said...

budak kecikkan msred.. gayanya kalau tgk mcm ni mmg cute.. cubalah kita yg dah tua bangka ni amik gambar mcm ni mmg buruk rupanya.. bak kata msredlah gedik.. hhehehe

aimie amalina said...

hehehehe
iffan comei
adekah die menengok siaran pompom gal?
hehehehehe

SURIA AMANDA said...

sweet jer pose mcm tu....ntah la sapa yg ajar

are_lin@yu said...

comelnya iffan..hehe

eynda said...

Mesti dia tengah hepi... gaya spontan tu :-)

mama aryan said...

salam..alolo tomeinye gaya dia,mest tgh hepi tu

MAY said...

haha....comel..

Wanieys said...

posing sakan la tu...hihi..pandai beno dia posing :))

nuyui a.k.a miss YUI said...

tnda suka sgt tu..

ERYZA said...

Posing gitu tanda hepy senang hati., salam kenal + follow

Cik Asma BLuppy said...

wow!!
terkejut makk!!! hahaa

Anonymous said...

seronok betul tgk anak posing kan



papadam

L said...

haha. tengok iklan bnyak sgt kot.. haha

jom singgah sekejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

fiza said...

Hehehe...cute jer ☺☺

siti kektus said...

kiut lah iffan ni. kang future gf tengok, mesti dia on dok gelak je kak. :D

IntaNBerliaN said...

hehehhe tp sy tgk comel je.. :-)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehhe...comelnyer dier...dier tgk kat TV kot Msred..ekekeke...

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno