June 25, 2012

OAT SNACK DAN NESCAFE UNTUK MINUM PETANG

Assalamualaikum.....

Tengahari tadi, disebabkan penyakit malas, msred tak turun lunch. Sekarang ini perut dah layan indie rock otak pun dah tak fokus buat kerja. Dah tu mengada buka tiffinbiru.com konon nak cari idea nak masak apa untuk dinner malam ni. Lagilah hebat perut ber indie rock.

Untuk kali kedua untuk hari ini, msred makan oat snack dari Quaker yang diberinama Chewy Granola Bar with Cookies and Cream. Sesuai untuk snacking di petang hari in a healthy way. Pagi tadi sampai office pukul 8am pun msred dah makan satu bar.



Kita kan kalau disuruh makan oat atau bijiran atau makanan kesihatan yang lain memang liat sebab tak sedap. So oat bar ni dia tambah cookies and cream nak bagi sedap. Sedap jugalah kat anak tekak msred. Tapi sedikit terlebih manis pada msred. Kalau disuruh makan oat kosong tu memang tak akan lah. Oklah ada oat bar ni sebagai ganti.



Kena juga minum nescafe sebab petang-petang ni karang takut kepala tunduk menyembah PC. Nanti bos sedih tengok pekerja dia yang nazak ni nak kena buang kerja.

Note : Masih tatau nak masak apa dinner nanti.
Published with Blogger-droid v2.0.6

10 comments:

Anum said...

snack time

Nyamuk Terbang said...

nyumnyum

Wanieys said...

ptg2 layans snack mmg blh hilang ngantuk tu hehehe

Hasrina said...

sorry, itu nescafe 2 in 1 ker

Mizz ErMa said...

ha ah la, nmpk macam sedap aje oat bar tu..hehe

aReLaN said...

tak pernah makan yg oat tu tapi kan rupa dia lebih kurang cam energy bar je yang slalu saya makan before pape running event.hehehe

faridah nazurah said...

errr xsuka oat..

siti kektus said...

kalau tekak ni mengidam oat, kite telan lah jugak oat tu misred. hehee :D

tapi yg snack oat tu, kite tak pernah rasa lagi.

QueeN TerataI said...

Queen mmg jarang sgt mkn snack msred.. :) tp nampaknya yg ni mcm sangat sedap je...

Hidayah Bach said...

hehehe..
nescafe ok...boleh ikut layan tapi oat..? oh tidak...
:D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno