June 11, 2012

LIKE MOTHER LIKE SON

Assalamualaikum......
Happy Monday. Happy lah sangat. Mode, sleepy tahap maksima semalam tidur pukul 3 am. Dah minum Nescafe dah segelas, ni rasa nak kena minum lagi. Kalau tak, road to the dreamland lah jawabnya.

Iffan pun layan Monday Blues jugak. Maklumlah hari pertama sekolah lepas dua minggu cuti. Tengoklah muka moody kena paksa pergi sekolah. Hahaaa..... Msred kan mama, boleh paksa anak pergi sekolah.


Tak adalah, msred tak paksa pun Iffan pergi sekolah. Dia memang nak pergi tapi biasalah, nak bangun tu yang liat. Mama dia pun lepas cuti dua hari dah tak ada mood nak pergi kerja hari ini. Rasa nak tidur je terus tengahari baru bangun. Macam boleh.

Note : Hari ini dah start sekolah. Hari ini sampai office lambat sikit. Biasa kan?


12 comments:

Zul Fattah said...

Iffan muka mngantuk lagi tu.. haha.. kena prgi skolah dah..

:: Mrs.Eady :: said...

hari sekolah : hari jem sedunia..hehehe..

maszull said...

assalamualaikum msred...kesian nyer mata mcm mengantuk lg...:)

fazrulnoor said...

wajib tu masuk keje lambat harini sebab baru lepas cuti lama

Cik Asma BLuppy said...

saya pom malas nak masuk kerja.. tp terpaksa..huhu

aizamia3 said...

jalan jem.. biasa..
anak kena paksa ke sekolah.. biasa..
cuti panjang je ai tak biasa.. hahaha..

QueeN TerataI said...

hehehe.. sya blm ada anak yg bersekolah lg... tunggulah beberapa tahun lg baru tau mcm mana rasanya.. :)

LubLy said...

jom tido smp esok kak!!!

Mummy Akmar said...

Hye Mummies and friends out there!

Salam kenal...

Singgah2 la blog saya dan follow yer..

Thanks for the comment MsRead,

Take care

fadh leyanie said...

iffan semangat dah galas beg,adik2 sy bersikap berat hati nak pi sekolah lepas 2 minggu berjimba.

IntaNBerliaN said...

hehheh... iffan pun monday blues gak yer :-)

Nurrul said...

betull ! Nurrul pun liat nak bangun.. hehehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno