June 20, 2012

KURANG BEST LA MR SHAMSUL

Assalamualaikum.....
Macam biasa, tiada mukadimah, straight to the point. Tengahari, lepas setel urusan, gua dan budak tu pergi MBO Subang Parade. Tengahari cuma ada dua cerita je, Bohsia 2 pukul 150 pm dan Prometheus 3pm. Malas nak tunggu pukul 3pm, budak tu ajak tengok Bohsia 2.
Sorry to say la Mr Shamsul, kurang lah cerita ni. Gua rasa macam rugi plak bayar duit tiket. Nasib baik hari ni Rabu, murah sikit an. Gua boleh layan FB, blog lagi kat dalam tu. Cerita sangat klise, pasal budak muda yang sesat tiba-tiba tersedar yang dia orang dah sesat dan nak balik ke pangkal jalan. Gua ada lah dalam 20 kali tengok jam bila nak habis cerita ni. Cuma part action je la gua boleh respect sikit.
Oleh sebab budak tu tak puas hati sebab dia tak enjoy tengok wayang, dia nak tengok citer lain pulak. Sukati lu lah, duit lu. Kalau duit gua tak de la.
Note : Gua dengar citer ni kutip RM 4 juta ritu. Skang ni tatau dah berapa.
Note lagi : Dah lama gua tak ber lu gua dengan orang.

11 comments:

Deqla manjew said...

owh x best?? hurmm.. baru nk tgk...

pena rozie said...

x best ke?? br nak g tengok

Nyamuk Terbang said...

haha dh tgk...xbest jgk la..tba2 mati hbs part last..yg syamsul tu pn ingt mati tgk2 hdp..haha

MizzTina said...

download je la mcm tu.. haha

Iffah Afeefah said...

ermmmm mmg tak bmnt nk tgk dr dlu lg

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xbest? tp thriller die cm gempak jer :)

teratak hati said...

Eh rasa cm lain je bila gna lu gua tu..tk best ke..iklan cm best je..

pok amai-amai said...

Lgsg tak rs nak tgk.

=D

LubLy said...

perghhh lu mmg hebat la bergua musang kt sini der...!!kihkih

Mizz ErMa said...

tol ke xbest, sy pon x teringin jgk nk tgk sbb tgk iklan pon da mcm xbest sgt..hik3,

Nurrul said...

errkk , tak best kaa ? emm , rugi duit ! :l

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno