June 28, 2012

KFC FLAMING CRUNCH




Assalamualaikum.....

Ni kerana terpengaruh dengan iklan dan tengok gambar dalam blog Cik Yui hari itu, maka dinner malam ini msred makan KFC menu KFC Flaming Crunch tu.

Dalam iklan tengok punya lah rangup dan orang kata boleh tahan pedasnya. Mana boleh tahan nak pandang saja. Nak kena try juga. Msred memang suka makan pedas-pedas ni, kalau boleh sampai meleleh-leleh, berdengung telinga.

Ni gambar advertisement....






Ni gambar FC sebelum msred habiskan dengan jayanya. Sedap. Tapi pedas lagi ayam goreng Mc D. 4 bintang.







- Posted using BlogPress from my iPad

14 comments:

Rawlins byRawlins said...

Saya pun terpengaruh dengan iklan
Terus tak try sebab tak suka pedas
Hahahaha

azizah :) said...

peh sedap! pedas lagi MCD yer... so memang tak pedas la ni.. ni nak try ni.. jijah suka pedas2... ehhe

Azzah said...

ayam kfc kalau tak pedas pun tetap sedap..

aReLaN said...

memang sedap tapi tak tau lak kalah ngan pedas ayam mcd sebab tak pernah makan ayam goreng mcd.hehehe

Hanih Borhan said...

Dah try dah try!
Sedap tu boleh tahanlah...

Cuma, banyak jugak kawan2 complaint yg rasa 'flaming crunch' tu ada kat luar je, tak meresap ke dalam isi katanya...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedap tapi pedas sangat..~

Nurrul said...

Yummy ! sedapnya.. lama dah tak makan kfc :)

IntaNBerliaN said...

pedas ek... blm try lg.. tp tingin nk try :-)

LubLy said...

kureng la kak..xpedas mana pun

AmyZana said...

Nampak menyelerakan! sye pun tgh lapar nih. Hah eloklah tuh -_-

aizamia3 said...

belum berkesempatan nak beli lagi.. anak-anak dah mula merengek.. ;)

Myra Jay said...

MJ dah try KFC baru ni semalam, memang sedap

Pedas + Rangup = SEDAP ;)

siti kektus said...

nak try, tapi tunggu mengidam ke nanti. sekarang tengah tahan nafsu. nak kurus lah kononnya. hehe :D

dhinai adnan said...

tergugat jugalah iman aku bila tengok gambar tu.....tungguuuu.....hehehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno