June 26, 2012

INILAH PULAK


Assalamualaikum....

Hari-hari di pejabat breakfast pukul 10am mesti pergi Bistro atau Mango di Plaza Alam Sentral. Order roti kosong atau nasi lauk ayam atau sandwich. Bosan juga kalau hari-hari makan benda yang sama.




Pagi ni keluar rumab awal sikit sebab nak singgah kedai Ustazah Mala nak beli breakfast. Nasi lemak kerang. Sampai je pejabat tadi terus makan sebab tak tahan bau dia yang menggoda hidung. Sedap. Sambal dia sedap. Cuma kalau msred masak sendiri msred kurangkan gula dia, manis sangat.

So pukul 10am nanti tak payahlah turun breakfast. Boleh blogwalking atau layan manga yang baru didownload.

Note : Alhamdulillah dah kenyang pagi ni.



20 comments:

izamin said...

huwaaaa sedapnya.. fizah makan roti aje setiap hari..tp bdn tamo turun >< acane ni.. huhu

as ♥ Leenda said...

errrkk..laporrrrr..huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye Nasi lemak kerang...

ahsfantasy24 said...

sedapnya !
kita ni mkan roti bakar je. huu~

Cikpuan rara said...

alaaaaa nasi lemak dh sedap.kerang tu rara kurang sket.

QueeN TerataI said...

nasi lemak kalau sambalnya sedap mmg mengancamlah selera nak mkn tu kan... :)

eyqa amin said...

blurpp...alhamdulillah...hee

LubLy said...

kejam xajak lebly skali..haha

:: Mrs.Eady :: said...

nyummm nyummm~

ieda said...

sedap nyeee
lapoor lah pulakk ekeke
akk shake ari nie ;)

Rawlins byRawlins said...

Terus saya terasa lapar!
Heheheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,nyum3!!

Cik Asma BLuppy said...

nasi lemak tue!!

anismelon said...

lapa perut tengok..anis makan kuetiaw goreng sambal kerang..huuu

Nyamuk Terbang said...

wah sdpnya nsi lmk kerang

aniswany said...

tengok gambo pun dh terliur...laparr..hukhuk

Wanieys said...

nasik lemak kerany nomnomnom...dapnyer

Nyue said...

nyue selalu makan nasi lemak dgn kerang...sgt best akak :)

Hidayah Bach said...

hoho..dayah baca entry makan pukul tiga..!
aiyo....nasi lemak kerang itu looks very tempting la... :D

Nurrul said...

YUMM yumm ! sedapnya ! lapar nie..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno