June 27, 2012

HATI DAH BERALIH ARAH

Assalamualaikum.....

I love music. Who doesn't right?

Pagi-pagi di pejabat, start saja kerja pukul 8am (ehem ehem) msred mesti on radio kat handphone. Sumbat earphone kat telinga lepas tu start nyanyi-nyanyi perasan suara macam Ella.

Rotin am msred di pejabat. Kalau tak pasang radio rasa tak best. Rasa malas je nak start kerja.

Pagi biasanya dengar Hot FM sebab nak dengar FBI dan Farah Fauzana merepek pagi-pagi. Mesti Hot FM. Tapi sekarang ini Hot FM tengah rombak segmen dia orang, Hot FM AM Crew dah tukar deejay lain. Dah kurang best. Dah malas nak melayan Hot FM dah. Deejay lain kurang minat.

So hati dah beralih arah. Dah seminggu lebih ni pagi msred layan Fly FM Pagi Rock Crew. Paling best layan Krappi call dia orang. Sama macam Panggilan Hangit. I can laugh again. Love to laugh.

Hot FM, please put FBI and FF on Hot FM AM Crew back. And fast please.


- Posted using BlogPress from my iPad

22 comments:

saffiya_aleesya @ echa said...

buat kerja sambil dengar lagu best kan ;-)

pena rozie said...

sekarang suka dengar suria fm....

Cikpuan rara said...

tau xpe kak.rara pon dh xdgr hot dh.suria fm lak skrg.

eintan nurfuzie said...

cik en tgk mood pagi tu.. kadang2 suria, sinar era fly atau hot fm..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

slalu dgr antara suria n hot..tp skg mmg suria lak.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Dulu syok jer dgr hot FM pagi2..tapi skrg dah tukar..kita pun dah beralih arah ke Era fm..~

Anum said...

x best dh tukar sekarang nie kan :(

MizzTina said...

jarang dgr radio..

:: Mrs.Eady :: said...

skrg layan suria je sb ade lagu thn 90an setiap hari..

ieda said...

aah kan .. dah x best ..
akk suke dgr sinar ekeke ..

dikk dgr online ada link dia tak ??

nadia farhana said...

lagu bantu menaikan semangat n senang hati :) ngeee

faridah nazurah said...

yup.. Fly FM lagi best.. Hot FM macam ntah pape je sekarang. dah xbest sgt

Mishter Izwän said...

semua di dunia tidak akan kekal .
apa2 saje boleh berubah .
ERA msred tak suke ke.? pg2 best jugak kot

L said...

jrg dah dgr radio... xdop radio.. hek3

Rawlins byRawlins said...

Betul, FF, FBI and the AM crew xde, x best, terus pasang USB kat keta!

aniswany said...

sama..anis pagi2 dlm keta dgr suriaFM,sampai opis sambung dgr suriaFM dekat pc pulak =D

#suriaFM lagu2 dia best kot ^_^

Azzah said...

azzah suka ERA je..

✿Lady Ainaa✿ said...

I love music too.. fly fm also, layannn.... hurmm, tu la, ena pun berharap FBI n Fara kembali kt hot fm..tak syok nak dengar dah.... huhuhuhu

Munnafendy said...

same la, sy pun dh tak dgr hot.pagi td dgr cd je

QueeN TerataI said...

sya sokong! perjalann an pagi sya sgtlah bosan!!

aizamia3 said...

dah lama tak layan radio sebab sejak tukar set radio kat kereta terus tak reti nak select.. hahaha..

Nurrul said...

Nurrul duu pun suka dgr Hot.fm tapi sejak ada Suri.fm bertukar juga.. seronok layan suria.. :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno