June 20, 2012

DIA GIGIT SAYA

Assalamualaikum.....
Dah dua hari dia gigit saya. Harap rupa je cun, ganas pulak suka gigit orang. Sakitlah tau. Orang kata sebelum dia gigit kita, kita kena gigit dia dulu. Tapi msred tak pernah buat pun. Tak kuasa nak gigit dia. Sebelum ni tak pernah pun kena gigit macam ni, first time ni.
Dia nilah suka gigit orang. Nasib baik kaki tak melecet lagi. Orang kata kalau pakai kasut baru biasalah kalau kena gigit. Lepas 3 4 hari oklah. Sebab lama-lama kasut tu akan terbentuk sendiri ikut bentuk kaki kita. Permulaan ni bentuk kasut tak sama dengan kaki kita, tu yang sakit sikit tu. Bila kasut tu dah ikut bentuk kaki kita tak adalah rasa sakit lagi. Msred lebih suka percaya yang ini daripada percaya kalau gigit kasut baru, tak adalah sakit bila pakai. Macam pelik je kena gigit kasut.
You alls kalau baru beli kasut gigit tak kasut tu?
Note : Gambar kasut je, kaki msred tak de. Aurat.

16 comments:

CikPuan Ira said...

pernah tejd..last2 kasut tu simpan jew sbb x tahan kena gigit..hahaha

Masya said...

tak pernah gigit, asyik terlupe kikikikiki... amboi saje tanyang kasut baru yer...

LubLy said...

aah aurat.jgn jd mcm yuna yek kak..

geget jerk la kak..akak kan ske geget org kan kan kan..hahaha

pena rozie said...

x pernah lagi ni....

pok amai-amai said...

Apekate gigit manje die dulu? Heee~

QueeN TerataI said...

kalau beli kasut baru mmg Queen akan gigit dia dulu sblm dia gigit kaki Queen.. hehehe

maszull said...

assalamualaikum msred....betul2 tu kena gigit dulu baru dia x gigit kaki kita...:)

Nyue said...

petua nyue pon..better gigit dlu kasut tu sebelum pakai..nty kasut tu gigit kaki kita dlu....ehehhehehhe

siti kektus said...

pernah lah gigit. tapi sekali je msred. haha padahal tak ada apa yg berubah. hehhee

IntaNBerliaN said...

pernah dgr gak org kata gigit kasut... xpnh try sbb rs cm pelik..

Wanieys said...

xpernah kena lg tp besa la dgr org kata gigit kasut hahha

Cik Asma BLuppy said...

pernah gigit kasut sebab nak tahu betol ke tak..
hahahaha.. lawak tol!

Deqla manjew said...

haha.. mmg pernah dgr..tp betul ke petua tu? kelakar lak kene gigit2 kasut kan..

Iffah Afeefah said...

sllu kne geget

wuwuwuw

family Mr & Mrs RASHID said...

tak pernah gigit..tp kena gigit...biar jek..lama2 mmg dia 0k..da xgigit lg...btulla statement yg lama2 ikut bentuk kaki...statement yg gigit dia sblm dia gigit kita tu blm dbuktikan lg..hihihhh

armouris said...

Kasut saudari telah dipilih menjadi feature di FB Handbag VS Kasut. Check it out!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno