June 22, 2012

BUKAN KERANA BIJAKSANA

Assalamualaikum....

Salam Jumaat.

Setiap hari Jumaat, insyaAllah msred suka post sesuatu berkaitan Agama. Bukan kerana msred bijaksana dalam hal ini.


I am far from perfect. I am still learning. So I read and I like to share what I read and learn here. Kalau ada tersilap harap ada yang sudi menegur. Terima kasih.

 Zikir hari Jumaat....

'' YA ALLAH ''

FADILATNYA :

ALLAH HAMPIR DENGAN KITA , DIBERINYA KITA IMAN , TAAT , SENANG MEMBUAT KEBAJIKAN...



Published with Blogger-droid v2.0.6

28 comments:

maszull said...

assalamualaikum msred....menarik peringatan ini mekacih...:)

kaki bola said...

kita khalifah,tapi makhluk lain yang berzikir lebih mengingati ALLAH,
what is the purpose of us being caliph in this world?

:: Mrs.Eady :: said...

peringatan yg baik~

eB said...

tq, sharing is caring :)

mama maman aka yana said...

sama2 belajar perbaiki diri. alhamdulillah..:)

Eyma Achiek said...

tertunggu2 blog update dari kak iza ....
peringatan yang baeik di hari jumaat

QueeN TerataI said...

bukan susah pun nak berzikir ni.. sambil buat kerja boleh.. sambil memandu pun boleh.. bkn panjang sgt pun kan msred.. sama2lah kita amalkan yer.. :)

Rawlins byRawlins said...

Terima kasih di atas peringatan itu

Shazney Shamsuddin said...

terima kasih sebab peringatan ini


btw dah follow sini
http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

eyqa amin said...

thanks msred =')

Nyue said...

yup msred...baik utk sebagi satu peringatan..saling ingat mengingati :)

pok amai-amai said...

Sy bodoh tp masih mahu belajar. Bukan bodoh tp buat-buat sudah habis belajar.

=D

LubLy said...

semua org x perfect kak..sdgkan UAI pun msh belajar lg utk ilmu agama..

QA's ~ mamapapa said...

terima kasih utk peringatan

are_lin@yu said...

samalah kita dear..tak pe plan2 lama2 kita pandai lah kan ;-)..ilmu Allah tak pernah abis bila dicari..;-)

MAY said...

x blh da nak post pape di siang hari..hoho...entry kuar di mlm hari je..tupun klu free..dlu rajin jugak carik sumber2 ilmiah utk bacaan jumaat.

*tq wish HB sis..

teratak hati said...

Tazkirah yg menarik..thanks sudi brkongsi..

Suka tudung polka dot tu??jom oder sblm trlambat.. :)

fiza said...

Thanks for sharing ☺☺

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ingat memperingati tuh amalan mulia., bukan nak menunjuk yg kita lagi better, kan?Thanks taw!

Wanieys said...

peringatan n perkongsian yg sangat baik :)

~Sweet Honesty~ said...

thnx dear follow blog saya..singgah cni tau smbil baca2..(^_^)

delarocha said...

kongsi kongsi

Nurrul said...

Peringatan buat Nurrul juga :)
terima kasih..

izamin said...

perkongsian yg best :)
tq ingtkan fizah

L said...

sekurang2nya kita dapat pahala bila org tahu..=D nice... banykkan berzikir..

fadh leyanie said...

perkongsian berguna,:)sama2 beringat..

IntaNBerliaN said...

perkongsian yg bagus...

Iffah Afeefah said...

tq atas ingatan

kite sllu kene mengingat dan mengingati

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno