June 29, 2012

BILA KERJA TAK SIAP



Assalamualaikum.....

Hari ini hari Jumaat. Rehat tengahari dari 12.15 sampai 2.45. Dah plan kan pergi SACC Convention Centre sebab ada pameran buku. Tapi cancel. Tak boleh keluar rehat sebab kena siapkan kerja yang tak siap.

Minggu lepas taklimat 3 hari, cuti dua hari. Itu yang tak siap tu. Tambah pulak kejap-kejap berhenti tidur kejap, lagilah lambat siap. Tapi tinggal sikit je. Petang ni boleh siap. Thanks to ibu Nasliza yg sudi tolong.

Tapi keluar juga sekejap, beli lunch. Perut kena isi juga nanti kalau perut kosong tak boleh buat kerja pulak. Terlayan blog pulak nanti.

Beli Seafood Lasagna je. Kenyang jugaklah.





15 comments:

Nyamuk Terbang said...

mcm byk jer krja kak..ehem lapar lasagna plak

nuyui a.k.a miss YUI said...

mknn yg besh..hihi..

fieda said...

lasagna best ke.?tak pernah mkn..jakun la plk..

maszull said...

assalamualaikum msred...kesian nyer terpaksalah siapkn kerja2 tu dulu kan...:)

QueeN TerataI said...

hari ini mmg tak ada mood nk buat keja.. fikiran duk melayang kat anak jer.. erm.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

jumaat....ingt rehat je la saya,,hehehee...

ieda said...

lasagna seafood .. sedap ke dik ;)

deno said...

wah lasagna!!! my favourite! sangat best! dah lama tak makan.... :)

p/s: daeno folow sini... salam perkenalan ya.. jemput la ke blog deno :)

Hasrina said...

tengok lasagna teringat garfield plak

cik najihah said...

alasgna..sedapnya..malangnya alergik seafood :(

Iffah Afeefah said...

erm cm best

xpenah nk cube lg

Boni JLL3 said...

huwarh!!!!!!!!!!! sedapnya!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nurrul said...

apa tuh ? Nurrul tak penah jumpa dan rasa lagi.. :'/

aizamia3 said...

adakalanya bila kerja banyak makan pun tak sempat..

LubLy said...

tetibe skang nieh tekak lebly pun western gak..

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno