June 28, 2012

BERSIN YANG PELIK





Assalamualaikum....

Tadi dengar Fly FM Pagi Rock Crew. Gila lah dia orang ni. Dia orang cakap pasal all wierd sneeze stories. Kebanyakan twitter or caller cerita pasal bunyi bersin yang pelik yang dia orang pernah dengar.

Mengarut betul semua. Ada macam-macam bunyi bersin kalau mengikut cerita caller-caller tu la. Antara bunyi bersin yang pelik yang dia orang cakap dia orang pernah dengar....






Aahh cho cho cho.... Dah macam keretapi
Aaachooooooo.... Cho dia panjang 6 harkat
Haaa shimm... Ni ada jugak dengar, kesian si Hashim
I love you.... Orang biasa cakap God blessed you lepas bersin (non muslim)
Aa chi.... Ni yang bunyi kecik je biasanya dia tutup hidung dia time bersin

Ada banyak lagi dah tak ingat. Merepek meraban je ceritanya. Tapi time dengar tu memang tak tahan nak ketawa. Dah msred layan ketawa sesorang kat depan PC. Lantaklah orang lain nak kata gila ke hape ke.


- Posted using BlogPress from my iPad

11 comments:

Boni JLL3 said...

seb baik dorang tak cakap bersin sampai terkentut kan??hahahaha

Deqla manjew said...

yg bunyik achii kat sini sorg akak tu bersin cam tu..hihi..comel jew bunyik...kalo dgr bunyi bersin sah dia la tu...hihi

cik nana said...

aah cho cho chooo tu comel. hahaha

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

sy tak tau la kategori mane. hihi~

aizamia3 said...

macam-macam bunyi kan.. ada yang perlahan ada yang kuat.. ;)

psstt: ai dah emel dah.. nanti tengok ek..

QueeN TerataI said...

kalau Queen bersin mmg nama hashim la yg jadi mangsa.. ehehe

Askrie Hishamuddin said...

Saya bersin x berbunyi. Huhu. Jemput join segmen Giveaway contest blog Askrie Hishamuddin. Tarikh tutup penyertaan 7 july 2012

cik najihah said...

sy bersin mcm kucing hihi..
kadang2 terkejut jugak bila dengar org bersin ni

maszull said...

assalamualaikum msred...memang kelakar kalau dengar bersin yg pelik2...:)

aReLaN said...

hahahaha...macam2 versi ada tu.

Myra Jay said...

Masa dok rumah sewa ada housemate bersin sangat comel, ala2 perempuan melayu gitu :D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno