May 29, 2012

TRIP TO PUSAT SAINS NEGARA

Assalamualaikum.....
Hari ini sempena cuti sekolah budak sekolah, bukan mak atau bapak budak, my MIL ditemani my SIL telah berjaya membawa Iffan dan dua orang lagi cousin Iffan sis Maya dan Bro Ammar ke Pusat Sains Negara. Untunglah Iffan dapat berjalan ke Pusat Sains Negara. Untunglag Iffan dapat mengusha dinasour kat Pusat Sains Negara tu. Msred pulak terpaksa kerja sebab malas nak cuti. Ni yang terasa nak pura-pura demam esok sebab nak ponteng kerja. Boss?
I
ni sahaja gambar yang msred ada yang di send dari handphone my SIL petang tadi. Handsome betul boyfriend msred nombor 2 ni.

Tapi sekarang ni msred sedang layan perasaan rindu-rindu kat Iffan sebab malam ni dia overnight kat rumah MIL. Oleh sebab ini first time Iffan tak balik rumah, msred ter hover ngada tak tahan rindu kat Iffan. Rasa nak gi jemput Iffan balik sekarang jugak. Sengsara kena tinggal dengan anak. Kalau you alls nak kata msred hover pun tak pe. Msred memang hover rindu kat Iffan. Malam ni takde mood nak masak. Kbai.

14 comments:

cik najihah said...

lame x pegi sane..
teringin nak bermain mcm kanak2 hihi

Iffah Afeefah said...

anak2 la paling gmbire kan

Azzah said...

rindu kat anak lebih dari rindu kt suami kan?

Syuk Ry said...

mcm mnarik jer klo pergi ni.. :)

aReLaN said...

tak pernah gi sana.waaaaa

Mizz ErMa said...

hahaha..MIL nk bg can dekat tuan belog untuk berdua2an dengan boyfren no.1 kot? hehe

tia sayangdia said...

begitu ke rasanya jadi seorang ibu? :)
terserlah kegembiraan Iffan .. Iffan rindu mak tak?

tia sayangdia said...

begitu ke rasanya jadi seorang ibu? :)
terserlah kegembiraan Iffan .. Iffan rindu mak tak?

Pok Amai-Amai said...

Last sy g sane ms sy kecik2 dulu. Heee~ Ms.Red, klu sy lah jdk Ms.Red, sy dah 'demam' dah Ms. Red! Hahahahah! Doc! MC sekeping plsssssss~

Heee~

fRaMe+LenSeS said...

kak, rugi wohhh kak tak p. ahahhaha :P

*saja perangat. :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

lama dah tak p n..

LubLy said...

sbr kak..pasni jgn bpisah lg dgn iffan yek..nt nieh la jd nye..wuuu

fazrulnoor said...

nak bawak adam jugak g sana

QueeN TerataI said...

suatu hari nnt nk bwa Ammar ke sini juga.. :)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno