May 07, 2012

SEMALAM MASIH DI SINI, HARI INI OTW

Assalamualaikum.....
Pagi ini msred bangun saja dengar bunyi ombak. Terus buka sliding door dan lepak di balkoni sementara tunggu si kecik bertiga bangun. Best je layan view ni.
Semalam, lepas breakfast di Gazebo Cafe kat Kondo TNB PD ni, msred lepak main game. Tak delah, action ambil gambar je. Tak main.
Lepas berendam dalam swkmming pool, lunch kat gerai depan kondo. Then singgah kat Pantai Cahaya, ada Pesta Air. Tapi Pesta Airnya dah habis. Yang tinggal Karnival dia je. Tak beli apa-apa pun. Jalan-jalan cuci mata saja.
Then cari Mc D sebab nak beli eskem Mc D. Jumpa kat PD Waterfront. Betul-betul depan pantai. Cun la...
Malam, lepas dinner terus pengsan keletihan. Dua hari swimming kat pool, rambut pun dah keras. Nasib baik cuaca tak panas sangat sebab pagi-pagi hujan, so kulit takde lah bertukar jadi hitam manis.
Pagi ini, breakfast nasi lemak. Sekarang ini on the way balik ke Shah Alam. Tak tahulah kalau ada singgah mana-mana lagi.

24 comments:

Anum said...

comelnya dia

mizzkechique said...

anak² akak semua comel.. rs nk geget je..

mama maman aka yana said...

seronok bercuti.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer bercuti :)

nurfauzi said...

takde gambar naik banana boat? dulu macam perasan ade kat PD

Cik Pulau said...

asalkan nama bercuti..
kat mana2 pn mesti best..
aarghh.. bila la boleh p bercuti gak ni.. hurmm

aRa ❤ aFiq™ said...

bf2 akak chumel2 jew.. hehe

Sarah Mohd Saleh said...

wahhh besttnye pandangan pd ye dakkk ;)

Hanis MY said...

seronoknya cuti2, comel je yg kecik tu nampak macam tengah belek belon angry bird hehe...

faridah nazurah said...

bestnya si kecik tu g bercuti..

Ezad Skytech said...

hee..muka happy je dorang tu kan sbb dpt g bercuti..:D

Aziela said...

Akak pun x sempat nak ke karnival tu..sibuk sangat. Tapi malam tu ada bunga api and concert...x pergi ekk..? PD nowadays semakin happening....

syafiqakarim said...

comel nye anak anak :)
kalau kt sh.alam singgah rumah sekali!
ahaha

Boni JLL3 said...

wah..comel2 belaka

teratak hati said...

bestnya brcuti kat PD..

ainraus said...

macam sangat best je suasana kat situ? nak pergi la msred!

Cikpuan rara said...

wow best kan pg2 bunyi ombak dh.iccchhhh.

CIK MAY said...

bestnye bercuti!!

*hopefully kerajinan masak tu berkekalan la kan..haha....

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..besh dgr deruan ombak..hihi.

Bulan Syurga Firdausi said...

best nye...comei anak akak :)

LubLy said...

oh KRU with their M0m..hoho..so sweet

LubLy said...

oh KRU with their M0m..hoho..so sweet

elyna mirsada said...

jenjln cni...

shaFazie said...

chtik view kondo TNB itu....

dah ade mcd ke ..best nie lainkali p cuti leh singgah :D

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno