May 30, 2012

PENSIL VS KAMERA

Assalamualaikum.......

Kalau msred ada bakat melukis yang ohsem, mesti best main cam ni. Nak lukis muka Neealofa pas tu tepek kat gambar muka msred.

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

24 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

eiii...comelnyer...kreatif... :-)

MizzTina said...

wow..nice!!!

LubLy said...

tgn kayu la akak nieh..ekeke

:: Mrs.Eady :: said...

awesome!

QueeN TerataI said...

sgt osem! kalau Queen ni mmg x jdla jwbnya... hhehehe

nurul cHempaka said...

cantik nye gambar2 lukisan tu!

nurul cHempaka said...

cantik nye gambar2 lukisan tu!

nuyui a.k.a miss YUI said...

hebat!

sitikadhijah said...

gempak giler la.. real tuh... :D

Nyue said...

sangat kreatif...cun kot....wahh menarik nyerr...sape dtg buat, buat kat nyue satu...

Cikpuan rara said...

hehehe nice.

Wanieys said...

wah kreatifnyer...cantik sumua gambar tu...pandai diorang ni seni hehe

Nadzirah K. said...

serius, cool gila...:)

Iffah Afeefah said...

cntik

untung kalo berseni

aRa ❤ aFiq™ said...

suka sgt tgk gmbr2 mcm ni.. kreatif :)

Azzah said...

detail dia lukis..cool.

nazirah said...

wah kreatifnyeeeee.. terbaik ;)

pena rozie said...

cukup kretif...

Adylia Qarissa said...

berseni mereka yang pandai melukis nie kan..macam2 idea dorang nie untuk hasilkan sesuatu lukisan..

♥e'in♥ said...

e'in mmg xreti melukis.. haha

Badrina Ibtisam said...

So nice lah!! :))

aizamia3 said...

ohsem.. lawa.. ;)

Ezad Skytech said...

memang kreatif la sape yg buat ni...

tia sayangdia said...

awesomeeeeee!

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno