May 05, 2012

ON THE WAY

Assalamualaikum.....
Gila happy hari ini. Dah lama tak pergi bercuti. Lama gila. Last pergi bercuti sebelum raya last year. Lepas raya sangat busy di pajabat. Hari-hari balik kerja pukul 8pm. Weekend pun kerja. Begitulah keadaannya sampai bulan Febuari this year. Jangan haraplah dapat pergi bercuti.
Bila di pejabat dah tak busy sangat, back to normal kerja 8 to 5 kesempatan pulak tak ada nak pergi bercuti.
Akhirnya minggu ini baru dapat booking apartment kat tempat peranginan di Semenanjung. Dekat saja. Tak kisahlah, janji pergi bercuti.
Sekarang ni dah on the way. Siap bawa bekal novel Terbaru Dan Brown, The Last Symbol. Tak tahulah dapat baca ke tak. Bawa je lah. Baru beli semalam kat MPH.
Published with Blogger-droid v2.0.4

9 comments:

Mizz ErMa said...

wah, bestnya p bercuti..papepon, enjoy ur holiday okeh! hihi

Ardini Izzati said...

Enjoy holiday yaa, sis :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Bercuti mmg sangat2 best especially kalau kita dah berkerja keras sebelum tuh kan?such a very meaningful holiday!happy holiday!:D

aRa ❤ aFiq™ said...

wah akak best bcuti ye.. happy holiday :)

teratak hati said...

bestnya..bercuti kat mane tu??

Syuk Ry said...

terbaik lah pergi bercuti..

Ezad Skytech said...

wahhh...pergi bercuti ye msred...
enjoy you holiday ok..:D

Kazen said...

selamat bercuti....sy byk beli buku tp xhabis2 bace ag haha :)

Entri terkini Kazen >>> "Segmen: Kau Blogger Ku Blogger"

LubLy said...

baca novel??wah2

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno