May 24, 2012

MENGIDAM LAGI

Assalamualaikum......

Entah kenapa sejak dua menjak ni Msred ashik teringatkan si buah-buah kegemaran. Tekak selalu terasa nak makan buah, tapi tak nak sejenis je buah, nak berjenis-jenis sekali makan. Kalau di rumah, sejak minggu lepas tiap hari makan buah mangga dan mempelam.

Bila di pejabat pulak rajin beli mix fruit. Agaknya rupa dia yang kalerful tu yang buat nampak macam best je, rasa macam sedap sangat.

buah kat sini selalu nampak fresh... dap...

lunch semalam.... dap...
lunch harini... dap ...

Itu je nak citer.

Note : Mengidam buah-buahan adalah amat digalakkan. Manakala mengidam aifon, aipad dan seumpanya haruslah dielakkan.

2nd note : Harini gaji, ATM ramai orang beratur. Kedai makan kecik-kecik lengang.

21 comments:

eintan nurfuzie said...

HEHEHE...TRINGIN PULAK NK MAM BUAH...

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedapnya..suke2..

QueeN TerataI said...

sedapnya buah kiwi tu..:-)

note yg 1st tu Queen setuju

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhh, good diet ni..ena pun kalau tgok buah2 yg plbagai warna ni, memang tergugat nafsu di jiwa..hakhak...

mamavogue said...

diet yg bagus tau..
jeles sgt sbb kat sini xde kedai buah2 segar tu.

@ deqla manjew said...

dap dap la sume..dup dap dup dap je deqla tgk ni..alahaiii :p

aRa ❤ aFiq™ said...

btol tu kak mgidam mkn buah2an xpe elok kan.. tpi ara xsuka kiwi tu :P

fRaMe+LenSeS said...

alaaa.. tapi kan kak, ngidam aipom, aipet suma lagi best. ahahahha :P

Pink Lavender said...

hai

follow kamu
jom follow makneng

jom guna PB...=)

Nyue said...

yupp akak sgt2 digalak..nyue ponn..skrg nie tiap2 mlm mkn buah epal..dlu2 bukan suka pon buah epal..hehe..

Siti Asiah said...

nampak menyelerakan jer buah2 tu...;)

lieynanilaz said...

lunch makan buah je ke...cayalah!1...:)

takpe rezeki warung2 kecik pada tengah/hujung bulan...ada juga rezeki mereka...:)

Cikpuan rara said...

sedap nya buah naga.

LubLy said...

stendet la 2 kak..tgh kaya..kang kayap tduduk mcm lebly.pose!kah3

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ngidam? peknen? hihi

faiz fakhirin said...

org pompuan mmg kuat mengidam..hahaha

azizah :) said...

elok amalkan makan buah2an kan sis.. mengenyangkan.. pemakanan yg sihat :)

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

da lama tak makan buah kiwi tu~ nampak best je kn..

Camy Alya said...

sama sis. peminat buah no satu kat rumah. hahahaha

Gen2Merah said...

hahaaha.. mengidam buah apple amat digalakkan... mengidam ipad apple tu yang harus dielakkan.. hihi

MAY said...

mengidam?

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno