May 25, 2012

LIME PEPPER CHICKEN CHOP

Assalamualaikum...

Dah beberapa hari asik tengok gambar menu baru Pizza Hut yang diupload di Pizza Hut FB page. Gambarnya wajiblah nampak macam sedap gila rasa seperti makan nasi lauk ulam cicah sambal belacan.

Ada banyak menu baru di Pizza Hut. Tapi waktu lunch tadi msred decide nak rasa Lime Pepper Chicken Chop. Murah jugaklah, RM 14.90. Harga standard. Rasanya memang mabeles, ohsem kat anak tekak msred. Laju je habis sepinggan.


Tapi masalahnya, portion hidangannya tak sama size dengan size nafsu anak tekak dan perut msred. Sizenya kecik comey je macam hidangan untuk budak sekolah rendah. Lepas habis sepinggan pun masih terasa lapar rasa nak order lagi sepinggan tapi terhalang dek rasa malu takut orang cop msred buruk lantak. Nasib baik rasanya sedap, kalau tak sedap memang dah kena rejectlah dari list makanan favorite msred.

Conclusionnya, menu Lime Pepper Chicken Chop ni tak kan msred buat menu berbuka puasa. Sekian.

28 comments:

faridah nazurah said...

haha sedih je tgk sayur2 tu... sikit bebenor.

:: Mrs.Eady :: said...

yummmeehhhh!!!

mizzkechique said...

alorrr, xberbaloi la klu kecik coet je..

QueeN TerataI said...

kalo utk queen ok kot ni.. sbb mkn mmg skit jer... :)

cinnamon.com said...

nampaknya, kena makan nasi,baru sendawa.

Nyue said...

xcukup nk menampuh saiz perut ni...kecik2 badan mkn bnyk..bg nyue..
better cr hidangan lain msred

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtry lg yg ni..tp nmpk besh.

Nurrul said...

peergghh ! ! ! lama dah tak mai pizza Hut ! :/

Boni JLL3 said...

hahahaha.. lenkali jangan pedulikan apa yang orang nak cakap.. perut kita sendiri..hehehe

azizah :) said...

pizza pon ada chicken chop? peh terbaik la..ni rasa nak terjah jugak ni.. selalu makan chicken chop kat foodcourt JJ je.. hehehe

Wanieys said...

npk mcm sedap kena try nih hehehe

Wanieys said...

npk mcm sedap kena try nih hehehe

Cik Yatt said...

ppergghhh...mantap..klu yatt time lapa tak ckup kot..hee

Ini Kisah Tia said...

kalau tak cukup , take away je :)

aRa ❤ aFiq™ said...

xknyg eh kak makan tu ? haha

aRa ❤ aFiq™ said...
This comment has been removed by the author.
ms teyn teyn said...

kalau kite , order je kak. malu tak malu, nafsu makan yang penting. haha

M Fizan said...

akak malu nape. hahaha. sedapnya lime pepper chicken chop. terliur tengok. tapi... kalau saiz hidangan budak darjah satu, tak puas la makan...

teratak hati said...

sedap ke..ni yang teringin ni..kecik pun tak pe la..

iizza said...

waa nampak sedap..

aReLaN said...

ala...ada ke benda ni kat pizza hut.tak tau pon.wuuuuu....

Bulan Syurga Firdausi said...

nasib baik sedap ye heee alhamdulillah ;)

LubLy said...

beli akak nak belanja lebly nieh kak?mau gakkk

LiLy @ MumMyQiStInA said...

memang nampak menyelerakan..yummeh..^^

IntaNBerliaN said...

wah.. nmpk sedap je ni...

teratak hati said...

msred,ada email alamat tk hri tu?tak silap msred dh bagi alamat kn, tapi cari2 tk de pulak..trdelete kot..blh bgi semula tk..hee..

suterasyifa@gmail.com

sarah mohamad said...

kalau di iklan tv kemain nampak mcm yummeh dan besar, sebenarnya portion kecik je kekeke

Ezad Skytech said...

kadang2 geram pun ada..iklan punya tunjuk..haa..bukan main lagi..sekali dpn mata..aihh..rupa ni je ke...huhu~

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno