May 24, 2012

FRIDAY I'M IN LOVE

Assalamualaikum....
Kalau orang lain sibuk tengok Seindah Sakura lakonan Fasha Sandha, msred sibuk tengok Friday I'm in Love di slot Aurora TV 9 setiap hari Khamis 830 pm.
Sinopsis :
Friday I'm In Love mengisahkan Awang , seorang yang berperwatakan lurus dan bersahaja , akan jatuh cinta pada gadis yang berbeza setiap kali hari Jumaat. Sebelum menjelang Jumaat, dia akan berpisah dengan teman wanitanya.

Awang percaya dia terkena badi sumpahan orang terhadap ibunya. Andai tidak menemui cinta sejati pada usia 24 tahun, dia akan bertukar menjadi seekor 'hamster'!
Sumber
Ok, ceritanya memang sedikit mengarut. Tapi msred tengok cerita ni pun sebab its fun and happening. Takde lah sedih je macam cerita Seindah Sakura. Tengok cerita ni memang boleh buat msred ketawa and happy. Can de-stress kan.
Tapi disebabkan selalu tak dapat tengok hari Khamis malam, msred tengok di tonton.com saja. Sesiapa yang tertinggal boleh tengok di tonton.com. Dia punya OST pun best, by OAG.

12 comments:

Iffah Afeefah said...

xtgk

best ke

Mizz ErMa said...

wah, tol ke best? nk kena tgk nih..hihi tp plakon2 dia ramai yg plakon baru ke sbb ada yg sy xknl..hehe

azizah :) said...

eeh... macam menarik je ni sis..

Citarasa Rinduan said...

K.AYU pun jatuh cinta..

dr awal2 kluar jer drama nie, terus bt entry
hehehe

http://ruhayurazali.blogspot.com/2012/04/friday-im-in-love-aku-cinta-siapa-tu.html

QueeN TerataI said...

Queen pun tgk gak.. tp mlm ni mcm x dpt tgk je sbb si hero dh conker tv lor....

aRa ❤ aFiq™ said...

xpnh tgk lak cite ni.. tpi pnh dgr.. hee

Prince of Noob said...

ni macam citer ala2 korea je... tapi lagu oag tu mmg best... done follow - Noob

aReLaN said...

alahai..lama tak layan citer kat tv.kalau bukak tv pon layan sukan je.hehehe

teratak hati said...

macam best je..dh lama tk tengok cerita2 kat tv..

Nor Nadiah said...

macam best lah..sis mmg suka eh citer2 mcm ni?

LubLy said...

smlm xtgk ar kak..lupaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Azzah said...

pernah gak dengar tapi x tengok pun...:)

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno