April 17, 2012

SAYA DAH TERIMA

Assalamualaikum.....

Penantian msred selama ini berakhir sudah. Last two week msred ada order felt key chain dengan Cik Yui. Sebelum ashik tengok gambar felt craft dia yg cute kat blog dia. mana tahan tengok saja. So msred order lah tiga key chain. 

Last week hari Selasa msred bank in payment. Hari Sabtu Cik Yui pos kan. Semaam hari Isnin sampai dah. Happy sangat dapat benda kiut miut ni. Msred order key chain Pink Panther, Angry Bird red kaler dan si comey Pocoyo. Ni lah dia tiga benda kiut yang buat msred tersengeh semalam. Lupa plak. Cik Yiu dengan hatinya yang sweet sudi bagi free gift kat msred. Brooch bunga kaler Mauve tu. Nampak tak? Comel kan?


Sebenarnya msred order chain untuk handphone, tapi dapat key chain. Tak kisahlah, janji kiut. Lepas ni boleh order buat bantal kecik pulak.

Msred sangkutkan tiga-tiga sekali kat beg duit msred. tak tahu nak pilih yang mana nak gantung, msred gantung semua sekali. Hamek kau. Biar orang tengok jeles.




Thank You Cik Yui sebab buatkan key chain yang kiut ni. Hugs and kisses. Muah muah....

40 comments:

LubLy said...

baru komen kata rindu kt akak td..
akak dah pos plak..
mmg chomel menatang nieh..nak satu blh x kak??;p

QueeN TerataI said...

comel2... kalau Queen ada benda mcm ni alamatnya x smp sehari.. ammar dah lego buat apa pun xtau ler

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..dah smpai ea.. eh,akk nak kat hp ea?? alahai..t sy pos yg utk hp tu ea..sorry sgt2 kak!!

Anum said...

comelnya

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

comel2 je key chain yg yui buat kan...

maszull said...

assalamualaikum msred...wah kiut nyer key chain tu....:)

saffiya_aleesya @ echa said...

wah gantung sampai 3 sekali..comei2 jadi geram kan!!

aRa ❤ aFiq™ said...

amboi 1x letak 3 eh kak.. nnti bf2 akak nak jugak.. hehe

Juliet_iRa~" said...

comel..hee

:D

M Fizan said...

hehe.. jeles plak tengok.. nak order jugak lar..

IntaNBerliaN said...

hasil keje yui mmg cantikkan.. :-)

pena rozie said...

comel la....

Ezad Skytech said...

semua cute2 kot..kan msred..hee~

Hanis MY said...

weee comeila msred.. anak teruna msred tak minta ke... kut2 terliur gak nak letak kat bag derang hehe...

nazirah said...

wah sgt kiut miut miut la nak order gak la mcam ni yeahhh

nanakimie said...

comel2 semuanya:)

Boni JLL3 said...

sangat2 comel la..hehehe..

berkenaan baju tu, nanti akan diupdate dalam entri saya tau. sekarang ni masih dalam proses build up bisnes lagi.tgh nak ambil gambar dan tetapkan harga

ainraus said...

comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aReLaN said...

comey sungguh.untung la kak red dapat keychain comey2.

♥ Elin ♥ said...

cute!...palinggg cute mulut angry bird.

teratak hati said...

comelnya..dia buat sendiri ke tu?kreatifnya..

teha said...

comel laa !

Pondok Usang said...

wahh.. comeynyee keychain..

Nyamuk Terbang said...

serius cntik

Badrina Ibtisam said...

Comellllnyaaaaa!!! Haha. <3

Marya Yusof said...

As salam Ms Red,

Mmg kiut sesgt! Pink panther tu sy suka! :)))

♥e'in♥ said...

comel!

ain dzaya said...

comeynyer key chain...
nak satu boleh?
^^

"Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

aimie amalina said...

ALOLOLO
jeeeleesss

sbb commeeeii sgt
nak jugak!
kekekekeke

eyqa amin said...

pagi2 dah ambush page msred ^o^

suke kat bro0ch tue~~~~cantikkkkkkkkkkkkkkk

Sarah Mohd Saleh said...

Grrrr sgt comel kot mende alah tuhh.rse nk mkn jek rse

NisaAdnan said...

angry birdddd tuu comellll. grrrrr

eyqa amin said...

msred~~~~~~~

Bulan Syurga Firdausi said...

waaa best la die...

Cik Tetra said...

omo! kite suke angry bird tuuh! comel :)

Boni JLL3 said...

lamanya tak update?

Mishter Izwän said...

comel2 blake , bg kat org tersayang pun oke jugak nie . . . :D

Ann Ishak said...

pink panther tu comel betul, yang lain2 tu pun cute jugak

Nana said...

comel ahhh...geram kat angry bird tuu..

Boni JLL3 said...

wargh..bila nak update ni??hehe

Copyright © msredcheesecake l Design by DayangDeno